Polna luna v devici verzija 2.0

Polna luna v devici, ki nas bo osvetljevala 9. marca ima kar nekaj skritih adutov, ki jih velja izkoristiti. Kot vedno je njen vpliv mogoče čutiti že nekaj dni prej, njene podporne energije pa veljajo vse do naslednje polne lune v aprilu


V prejšnjem mesecu, nas je polna luna v Levu povprašala in nam pomagala osvetliti, kako in kam nas kliče naše srce in kaj je naš doprinos na ta svet. Čas je, da to konkretiziramo.

Na prvem mestu je tokrat tudi kolektivno izpostavljena skrb za zdravje. Ob vsej paniki in strahu, ki vlada okrog koronavirusa je kaj lahko pozabiti, da je bolezen tisti znak, ki opozarja na naše globlje vzroke za neravnovesja. Devica je tista, ki s svojo zemeljsko energijo zelo konkretno in natančno pokaže, kje nečesa ne asimiliramo in prebavljamo kot bi bilo potrebno.

1. ZDRAVJE IN BLAGINJA 

sta prvo področje, kjer lahko zavestno prevzamete odgovornost ter izberete svojo izkušnjo. Čas je za resen pogovor z vašim lastnim telesom, ki ima svojo inteligenco na katero je večina pozabila. Poskrbite za svoje telo znotraj in zunaj. To obdobje je idealno za nego, podporo imunskemu sistemu in seveda razstrupljanje. Se še spomnite novoletnih zaobljub o tem, da boste začeli prakticirati šport, nov način prehrane, skrbi za zdravje? To je idealen čas, ko vas luna podpira, da začnete ali pa nadaljujete. Avstralska mešanica esenc Purifying je tokrat idealna prav za podporo vsem tem procesom.

2. ODKRIJTE SABOTERJA ZNOTRAJ SEBE! 

Retrogradni merkur vas je v teh tednih zagotovo postavil pred določena prepričanja zaradi katerih se ne premaknete naprej v življenju. Ovire, ki so se pokazale so znotraj vas. Ni nekih zunanjih sovražnikov, ki vam želijo vse najslabše. Vaša prepričanja, vaše misli, strahovi, zamere, razočaranja, vse, kar vas drži v preteklosti in vas postavlja v vlogo žrtve predstavlja vašo notranjo samosabotažo. Se sprašujete, zakaj se ne premaknete z mesta na katerem ste? Prenehajte razmišljati in končno spustite VSE, česar se tako trdno oklepate. Ja in tudi tukaj vas lahko podprejo cvetne esence. Že zgoraj omenjena avstralska mešanica Purifying deluje tudi na čustvenem in energetskem nivoju.

3. SPREJMITE DARILA VESOLJA 

in se odprite z zaupanjem temu, kar prihaja v vašo smer pa tega ne vidite, ker ste še na prejšnji točki s pozornostjo na negativnih programih.  Ego je tisti, ki živi v pomanjkanju, ki verjame, da ni dovolj, ki mora imeti pri tem prav in vas zato potiska v občutke nemoči in nezmožnost sprejemanja. Ko hočete imeti prav, se prenehate učiti in če se ne učite, se starate, ker postajate okoreli in zastareli. Začnite nekaj povsem novega, neznanega. Naredite skok v neznano in bodite pri tem radovedni raziskovalci. Mislite, da ne gre, da ne zmorete, da ni? Potem na tej točki NUJNO potrebujete podporo esence Sprejemanje

Čudovita afirmacija lahko spremlja energije te esence: 
Sprejmem. Sprejmem vse, kar se mi je zgodilo, kar se mi dogaja in se bo šele odvilo. Sprejmem svoje življenje takšno kot je in se z zaupanjem odprem vsem darilom Vesolja. Bolj kot se odpiram, več sprejemam in bolj me najde vse, kar je v moje najvišje dobro.

4. NADGRADNJA NA NOVO VERZIJO 2.0 

se zgodi, ko se tako odločite in zavestno poskrbite za premik. Ego vas bo bedno držal v stari verziji in se upiral kakršnim koli spremembam. Zato je nujno spuščanje, prepuščanje, odpuščanje in zapuščanje starega, saj brez tega ne more biti novega. Samo-spraševanje vas hitro postavi na drugačno perspektivo. 
  • Kako bi izgledalo moje življenje, če bi živel-a svoj polni potencial? 
  • Kaj zame osebno pomeni uspeh? 
  • Kdaj želim imeti prav za vsako ceno? 
  • Kaj imam od tega, da se oklepam _____________ (sami zapišite)? 
  • Kje in kdaj ne prevzemam polne odgovornosti zase? 
  • Kje se ne sprejemam in ne ljubim dovolj? 

Prav za ta namen sem pripravila tudi poseben voden brezplačni spletni program, ki vas tudi s pomočjo vprašanj v 5. dneh pripelje do več ljubezni do sebe. Nanj se lahko prijavite TUKAJ.

5. PRENEHAJTE RAZMIŠLJATI IN ZAČNITE ČUTITI. 

To je ključ, ki vas odpre intuiciji, inteligenci telesa, srčnemu vodstvu in vašemu poslanstvu. Ko dovolite svojim mislim, da vladajo vašemu življenju je tako kot bi dovolili neukročenim divjim konjem, da bezlajo sem in tja ter teptajo vse, kar jim pride pod kopita. Veš misli so močno orodje manifestacije, ki ga ne obvladujete. V povprečju imamo ljudje 60.000 misli na dan! In vse imajo potencial manifestacije. Tiste, ki se nenehno ponavljajo tvorijo programe po katerih delujete, tiste, ki so podprte s čustvi pa se udejanjajo kot situacije, dogodki in odnosi. Mental je vedno obrnjen navzven, v svet in vam zato ne bo ponudil odgovorov, zgolj informacije. Ampak KAKO boste vprašali. Meditacija, čuječnost, narava, cvetne esence, vse zgoraj napisane točke, coaching… skratka DELO NA SEBI. 

Kaj vas torej čaka v tem času polne lune, ki vas kliče in sveti na pot po kateri hodite? Odvisno od tega kaj izbirate: paniko in strah, ki vas delata šibke ter ranljive ali odgovornost zase in svoje življenje ter prizadevanje za dnevne korake na poti v najboljšo verzijo vas samih.

Kako boste integrirali zgornje točke v svoje življenje je odvisno samo in zgolj od vas samih. Nihče drug tega ne more narediti namesto vas. Lahko vas samo podpre ter vam ponudi pomoč. Temu je namenjen Life&Soul coaching, ki ga izvajam individualno (Kaj je coaching in kako vas lahko podpre si preberite >> tukaj<<), temu so namenjeni različni skupinski in individualni programi, delavnice in terapije, ki jih je danes na voljo ogromno. 

Za začetek pa si ta vikend vzemite čas in naredite ritual. Posvetite čas sebi, vzemite si eno uro, ko poskrbite, da vas ne bo nihče motil (ženske zaupajte in naročite svojemu partnerju naj otroke odpelje ven, če ste samohranilke pa porabite mamo, taščo, sestro, prijateljico ali organizirajte varuško – brez izgovorov). Prižgite svečko, skuhajte si čaj ali nalijte kozarec vina, vzemite zvezek in papir ter pojdite skozi zgornje točke. Prepustite se temu, kar pride skozi vas. Pišite, rišite, spuščajte, prisluhnite temu, kar vas kliče. Zaplešite, če tako začutite, na koncu skurite zapisano, če vas tako prime, privoščite si kopel ali pod tušem splaknite s sebe. Zaupajte in stopite v novo verzijo sebe! 

Vas je zapis navdihnil ali pomagalo do novega spoznanja? Bi to privoščili še komu, ki mu ali ji želite dobro? Delite naprej in navdihujte s klikom spodaj



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence