Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?


V november smo že pogumno zakorakali in verjetno ste že ugotovili, da se stvari nič kaj dosti ne umirjajo. Prej nasprotno.

Leto, ki je za nami je bilo izjemno naporno zaradi vpliva planetov, ki so določali precej burno planetarno vreme. Kot da 6 retrogradnih planetov v septembru še ni bilo dovolj, se je veliki finale z dvema mrkoma konec oktobra še dodatno izkazal.

Mrki nas na nek način postavijo tja, kjer moramo biti tudi, če tega sprva ne občutimo. Zadnji lunin mrk v biku je zaključil energetski cikel, ki smo ga začeli novembra 2021.

Kar pomislite, kaj se vam je dogajalo v zadnjih dveh letih?

Področji v vaši astrološki karti, kjer se nahajata škorpijon in bik, vam lahko jasno pokažeta, kaj vas je mlelo (Če vas je. Lahko tukaj nimate nič posebnega in vam sploh ni jasno o čem pišem).

Ko se sedaj pomikamo skozi november, mu močno ognjeno noto daje Mars, ki je precej aktiven in zato se hitro vžgemo, smo strastni ali pa izrazito jezni in frustrirani, ko ni po naše. Hkrati pa ta ogenj pomaga, da smo bolj učinkoviti, motivirani in pogumni.

Kaj bo imelo večji vpliv je seveda odvisno od tega, kaj nosite v svojem čustvenem telesu. Ker smo v škorpijonskem obdobju pa se aktivirajo globoka čustva. Škorpijona ne zanimajo površinske zadeve, on gre v globino. Do naših najglobljih ran in bolečin samo zato, da jih imamo priložnost pozdraviti.

In v tem mesecu imamo na voljo blagoslov portala 11-11. V numerologiji je 11-11 mojstrsko število višjih nivojev, božanskosti in duhovne prebujenosti, ko smo popolnoma usklajeni s svojo najglobljo resnico.

11-11 je dvojni portal, ki je že videti kot vrata, prehod skozi katerega lahko vstopimo v nekaj novega. 

Čisto možno je, da nas bo planetarna postavitev na mlaj v škorpijonu, ki nas čaka v noči iz 13. na 14. november, ko je luna v konjunkciji z Marsom in v opoziciji z revolucionarnim Uranom potisnila v nekaj popolnoma nepričakovanega.

Mlaj je v osnovi energija, ki nas potegne navznoter, Mars in Uran delujeta navzven. Implozija in eksplozija hkrati, ki ustvarita fuzijo nečesa, česar do sedaj nismo poznali ali izkusili.

Vsako znamenje v astrologiji ima za nas dragoceno lekcijo in škorpijon nas spodbuja, da zakopljemo globoko ter nas tako odpira misterijem, ki presegajo naše omejitve.

Ko sem stala pred esencami in opazovala katere vibracije se me dotaknejo kot podpora v tem času, so se oglasile:

Zlati osat

Ko sem ga prvič videla, je bila prva misel: To je pa roža za škorpijone, zato sem jo dolgo časa imenovala kar Škorpijon roža. Njen mehki cvet in sredico varujejo ostri, bodičasti listi, ki te zbodejo tam, kjer najmanj pričakuješ. Prav zato pomaga omehčati naše obrambe tam, kjer smo jih zgradili, da ne bi bili več prizadeti ali ranjeni. Omogoči zdravljenje povezave med dušo in osebnostjo ter krepi zaupanje v višji načrt.

Narcisa

Narcisa ponudi moč, da po razočaranjih v življenju ne obupamo, ampak zberemo moč in začnemo znova. Da ponovno poizkusimo. Prečisti tiste misli, ki se začnejo z »nikoli več«, nemoč in brezup. Prinaša novo upanje, pozitiven pogled naprej, volja za naprej. Spuščanje, puščanje za seboj je pomembna tema. Pomaga, da se prenehamo ubadati s starimi zadevami. V mislih potem lahko nastane tisti mir, ki omogoči, da se ozremo naprej. Je kot ključ, ki odklene pravo ključavnico v prihodnost. Prehod čez portal brez te esence ni popoln.

Nedotika

Da ne bi zapadli v prenagljenost, ki ji običajno botruje nepotrpežljivost, je idealna prav Nedotika. Ta esenca pomiri frustracije, kadar se nekaj ne odvija dovolj hitro ter z njimi povezane izbruhe. Ko se stvari ne razrešujejo sproti, ali misli prehitevajo dejanja, se na čustvenem nivoju marsikaj nakopiči ter ostane neizraženo, dokler... Vsekakor ne želite, da bi to udarilo ven prav takrat, ko je najmanj treba, kajne? Nedotika poskrbi, da se notranje umirite in zmorete v situacijah ustrezno odzvati, ne pa zgolj „počiti“.  V tem mesecu pomirja Marsove izbruhe.

Datura

Čiščenje nezavednega ter globokih programov, ki omejujejo, da bi jasno uvideli svojo vizijo ter priložnosti, ki se odpirajo v življenju. Spodbuja sanjanje in delovanje v skladu z željami duše. V tem škorpijonskem obdobju je nujna za uskladitev nezavednega in zavednega. 

Oreh

Esenca oreha nas spomni na zaupanje in vero, ne glede na zunanje vplive. Pa naj gre za velike ali majhne spremembe. Oreh omogoči, da zmoremo ohranjati zaupanje, odločenost ter vero v pozitivne rezultate, ki jih bo sprememba prinesla. Okrepi pogum in veselo pričakovanje boljše prihodnosti. Spremembe so edina stalnica v življenju in zato je esenca oreha lahko vaša zvesta vibracijska podpora v teh časih. Orehova esenca nas podpre v zavesti, da smo zaščiteni, da zaupamo v spremembo ter se ne pustimo zapeljati vplivom okolice. Njegova vibracija deluje kot zaščitni plašč, ki filtrira informacije iz okolja.

Oljna ogrščica

Esenca, ki omogoča povezavo s Solarnim logosom ter sidranje svetlobe v fizično telo. Umirja ter ureja tudi posledice neravnovesij v EM polju posameznika ter ščiti pred sevanji. Odpira novim energetskim kodam ter omogoča njihovo integracijo z našim živčnim sistemom ter meridiani. V teh dneh nas namreč še dodatno ziba elektromagnetno valovanje, ki je še posebej intenzivno, ker so na soncu močni izbruhi. Tako močni, da je mogoče celo v Sloveniji opazovati severni sij.

Cvetna mešanica podpre vaša čustva in energijo v tem času. Ko 2-3x dnevno vzamete 4 kapljice vas kalibrira in vam tako omogoči bolj lahkoten ter gladek prehod.

Cvetno mešanico naročite TUKAJ >>> (preverjeno varna povezava), če pa nimate možnosti spletnega naročila, mi pošljite mail z vašim naslovom na zdravljenjeduse@gmail.com in pošljem vam podatke za plačilo na TRR ali vam esenco pošljem s plačilom po povzetju.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Hiperaktivni otroci in Bachove esence