Korona virus - holističen pogled

Kako ostati notranje mirni, predvsem pa prevzeti odgovornost zase in svoje delovanje.



Z vami želim podeliti 5 točk v tem času, ko se kot družba in človeštvo soočamo s skupno epidemijo strahu in neznanega.

Strah in neznano gresta običajno z roko v roki. Celo svetovna zdravstvena organizacija je v svojih priporočilih zapisala, da je popolnoma normalno biti prestrašen, zmeden, žalosten ali jezen v času takšne krize.

Svet je v krču, ne smemo pa pozabiti, da človeštvo sestavljamo posamezniki. Hitro lahko zapadete pod kolektivno energijo strahu in panike, vendar vam še vedno ostaja izbira, da greste tudi ven iz tega. In to je tisto, kar želim z vami deliti v tem zapisu.

Moj namen danes je, da vam odprem pogled, da vam razširim perspektivo, da ne boste padli noter v kolektivni strah in paniko. Ker to prav nikomur in ničemur ne koristi.

1. Najprej opravimo s strahom in poglejmo, kaj sporoča.


Česa vas je strah? Strah je vedno na nekaj vezan in njegova osnovna naloga je, da nam pomaga preživeti. Strah deluje na nivoju naših reptilskih možganov in ko panika prevzame nadzor nad razumom, čustvi ter delovanjem celotnega organizma, je težko to pomiriti. Razumski del se izklopi, zato niti razumski argumenti ne delujejo.

1. PREŽIVETVENI STRAH
»Ljudje umirajo in zbolevajo, kaj če zbolim in umrem tudi jaz?«

2. STRAH PRED IZGUBO NAJBLIŽJIH
»Kaj če zbolijo in umrejo moji najbližji?«

3. STRAH PRED POMANJKANJEM
doživljamo, ko gledamo prazne police. Povezan je tudi s financami, saj bodo prihodki zmanjšani, pri nekaterih celo zaustavljeni v času trajanja te epidemije.

4. SOCIALNI STRAH
Izolacija, osamljenost, ločenost – soočenje s samim sabo je za nekatere lahko zelo problematično in na površje pridejo čustva, ki se jim običajno ljudje želijo izogniti.

Čustva se pojavijo kot odziv na dogajanje in sedaj je fantastičen čas, da prisluhnete njihovi zgodbi. Katera čustva in občutki se pojavijo? Kaj vam govorijo?

Če že nekaj časa delate na sebi ali spremljate področje osebnega razvoja, je sedaj pravi čas, da konkretizirate svoje znanje, informacije, ki jih imate.

Svet se ustavlja in to je lahko ODLIČNA novica. Ja, res je, da bo to imelo vpliv na gospodarstvo in ekonomijo, da se bodo pri nekaterih pojavili strahovi povezani s financami – ampak kako se bo vsak posameznik s tem soočil je tiso, kar je pomembno. Neznano je nekaj najbolj groznega, kar se lahko zgodi običajnemu zemljanu. Svet je zadnjih 50 let brzel in se ni ustavil. Zadnjih 10 let je minilo preden lahko preštejemo do 3. Končno smo dobili priložnost, da se za trenutek ustavimo in zadihamo.

In ja očitno je moral priti virus, da nas je v to prisilil!

Ljudje se zelo težko premaknemo, če v to nismo prisiljeni! Je treba čakati, da je tako hudo? Ne vem, vi mi povejte, kolikokrat ste prostovoljno spremenili nekaj s čimer niste bili najbolj zadovoljni.

Nimam časa je bil največkrat izrečen stavek zadnjih 10 let! Sedaj bo na voljo.

2. Imeti čas zase je luksuzna dobrina, ki nam bo sedaj postala na voljo.


In to je dobro, ker se boste ukvarjali s seboj in ne s svetom okoli vas. Neštetokrat sem slišala ženske, ki so mi rekle, da se ne čutijo več, da se ne slišijo več, da ne znajo ali zmorejo slišati tihega glasu znotraj sebe. Seveda ne ob vsej glasnosti, ki jo proizvaja sodoben tempo.

Čudovit brezplačen spletni program LJUBI SEBE je na voljo, da vas v 5 dneh popelje do več ljubezni do sebe. To je video program, tako da boste vsak dan prejeli video in pa domačo nalogo. S tem boste poskrbeli za svojo vibracijo, s tem jo boste dvignili in to je pomembno! Do programa lahko dostopite >>TUKAJ<<

3. Vaša izbira bo sedaj, na katere informacije boste priklopljeni. 


Komu boste verjeli? Že se pojavljajo opozorila o tistih »prevarantih« ki marsikaj ponujajo proti korona virusu, za zaščito in kaj jaz vem kaj še vse. Pa so res prevaranti?

Vsaj na moji FB časovnici se pojavljajo vsa priporočila za naravno zdravljenje korona virusa. Kaj od tega izbrati, kaj deluje? Kdo se želi samo okoristiti s krizo in kdo ponuja nekaj uporabnega?

Sedaj imate čas, da stvari preverite. Da pogledate v ozadje vsake ponudbe. Zakaj pa imamo Google? Kdor bo »nategnjen« sedaj si je sam kriv, še posebej, če ni preveril vira.

Čudežnih izdelkov ni, čarobne palčke tudi ne.
Krepak imunski sistem je edina obramba, ki jo imamo na voljo. S tem, da se imunski sistem začne že na energetskem nivoju.
Kar se naravnega zdravljenja oz. podpore tiče vam lahko dam eno zelo pomembno navodilo oziroma informacijo: Vsak bo sedaj ponujal tiste rešitve v katere verjame in jih pozna!

To pomeni, da boste od mene seveda dobili priporočila za cvetne esence in vse, kar je povezano z energetsko higieno, čustveno ter mentalno higieno, ker vse to v končni fazi vpliva na fizično. Ne bom vamzačela ponujati čajev, ker se nanje ne spoznam. Nekdo, ki se ukvarja z zeliščarstvom in pozna čaje pa vam bo znal povedati, kateri čaji so sedaj primerni.

To pomeni, da, ko naletite na nekaj, kar vam nekdo prodaja kot »čudežno zdravilo, metodo, orodje« za korona virus ali karkoli povezano s tem – PREVERITE reference. Koliko časa se že ukvarja s tem? Ali je s tem začel ravno prejšnji teden?

Eterična olja so v tem času odlična podpora, ker dokazano delujejo tudi antibakterijsko in uničujejo viruse – preverite njihovo kakovost, osebo, ki vam jih ponuja in znanje, ki ga ta oseba ima. Drugače si boste naredili več škode kot koristi.

4. Zdrav življenjski stil je tako ali tako nekaj, kar bi morali upoštevati vsak dan! 


Zdrava prehrana, veliko gibanja, skrb za dobre odnose z bližnjimi, dovolj počitka in sproščanje. Če to že počnete potem je po vsej verjetnosti tudi vaš imunski sistem dovolj krepak, da ni problema s katerimkoli virusom.

Če pa ste ta del malo zanemarili in sedaj v poplavi informacij ne veste, kako to na hitro popraviti, mi pa vsaj malo zaupate, potem imam za vas paket za imunski sistem, ki si ga tudi lahko privoščite in sicer v spletni Lekarni za dušo, kjer najdete 3 izdelke v paketu: čago, zeolit in cvetno esenco, ki okrepi energetsko matrico vašega imunskega sistema. Več na spletni strani >>tukaj<<, kjer so vsi izdelki tudi podrobno opisani.

5. PREVZEMANJE ODGOVORNOSTI 


Vse zgornje 4 točke vas tako ali tako peljejo do te zadnje. Ko prevzamete odgovornost za svoje zdravje in svoje življenje v svoje roke, začnete vplivati na potek dogodkov, hkrati pa vplivate na svoj odziv na dogodke. Ko je vaš odziv drugačen, so tudi rezultati drugačni. Tako preprosto je to.

Najhuje je, če ste v vlogi »ubogi jaz« in »kaj pa jaz morem«!? Če ste žrtev res ne morete nič in ste na milost in nemilost prepuščeni vsem drugim. Potem je res najbolje, da se zaprete doma med štiri stene in prestrašeno čakate, da gre ta epidemija mimo.

Lahko pa sedaj naredite »red«, se usedete sami s seboj in naredite temeljito bilanco tega, kaj vam je v življenju pomembno, brez česa ne morete, katere so vaše prioritete, komu zaupate, kje je vaša vibracija in kam ali na koga ste priklopljeni.

Del te odgovornosti je tudi, kaj razmišljate, kaj čutite in kaj si dovolite ter KAKO delujete. Ko greste ven in ne upoštevate pravil – na koga vse ima to lahko vpliv in kakšne so posledice, ki jih niti ne poznate.

Povzetek: opazujte svoj strah, izkoristite čas zase in brezplačni on-line program, preverjajte informacije in vire iz katerih prihajajo, poskrbite za svoj imunski sistem in prevzemite odgovornost za svoje zdravje, svoje življenje in vibracijo.

Katere 🌸 cvetne esence 🌸 vam v tem času lahko pomagajo pa 🎥 poglejte v videu tukaj 🎥

Verjamem, da ste v tem zapisu našli uporabne informacije, zato ste povabljeni, da jih delite naprej in s tem širite dobre vibracije med ljudi
👇🌸😊🌸👇



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence