Portal novega mojstrstva

Za nami je intenzivno transformativno obdobje in letošnji portal 11:11 je odlična priložnost, da vstopite v nove energije. V numerologiji je 11 močno mojstrsko število, ki odpira sekvenco dvojnih in trojnih mojstrskih portalov. Povezujemo jo z intuicijo, duhovno povezanostjo z višjimi stanji lastne zavesti in hitro manifestacijo.


Številka 11 je tudi na pogled videti kot dva stebra, ki stojita drug ob drugem ter predstavljata vhod oziroma prehod. Ko letos seštejemo celoten datum dobimo 9, ki predstavlja zaključevanje in letos bo pregovor »ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga« dobil zelo oprijemljiv pridih.

Univerzum nam ne bo dovolil začeti nekaj novega s celo goro stare prtljage. Zato nekaj glavnih in konkretnih navodil, kako lahko letošnji portal 11:11 kar najbolje izkoristite.

Spustite vse, kar veste in ste

Česa se še oklepate, pa vas ne podpira? So to navade, ki jih dan za dnem izvajate, odnosi, ki se jih oklepate, ker vas je strah, da bi ostali sami ali način razmišljanja, ki pripada še prejšnjemu stoletju?

Zbudite se, kajti nič več ni kot je bilo. IN NE BO VEČ. 

V teh časih velikih sprememb se osvobodite navezanosti na ljudi, prostore, predmete, projekte, ideje, načrte, čustva, drame, način razmišljanja in dovolite, da odidejo, razpadejo, zgnijejo… potrebujete nov, prazen list papirja in ne več stare popisane in počečkane knjige!

Opazujte nasprotja znotraj vas in trenutke, ko se oklepate misli: pa toliko sem vložil-a časa, znanja, energije, denarja… če to ni v skladu z novimi vibracijami, vas bo omejevalo in ne podpiralo.

Ko ste nervozni, živčni, anksiozni, napeti, prestrašeni, v šoku, ko opazujete, kako svet razpada, si dovolite, da se vsa ta čustva pretakajo SKOZI vas in jim dovolite tudi, da odtečejo. Ne obešajte se nanje, ne analizirajte jih preveč, zgolj čutite, da se kot reka, ki čisti naplavine in usedline. Bodite pretočni. Podrite jezove.

Sanjajte velike sanje in negujte vizijo čudovite prihodnosti

Portal 11:11 je kozmično povabilo, da zasejete semena prihodnosti. Letošnji je numerološko hkrati 9 (1+1 in 1+1 in 2+0+2+1), kar predstavlja zaključek cikla, notranjega procesa ali trenutka, ko pogledamo, kaj de bilo dobro ter kaj se rojeva na novo, v nov cikel.

Predstavljajte si, da se je sedaj zaključila usoda, karma oz. vse, kar je bilo zapisano in imate priložnost, da zapišete na novo. Boste zase kreirali povprečno življenje, v katerem delate tisto, kar od vas pričakujejo drugi, iz dneva v dan kot hrček na kolesu vzdrževali isti ritem, se utapljali v povprečnih mislih pomanjkanja in čakali, da dnevi minejo, da življenje mine? Ali boste poiskali nekaj znotraj sebe, kar vam govori, da imate še toliko za postoriti, ko si boste dovolili svojo avtentičnost?

Kakšno bo vaše leto 2022, ki bo uvertura v grandioznost in veličino življenja kot si ga vaša duša zasluži?

Zapišite svojo vizijo prihodnosti.

Zaupajte intuiciji

Dobra novica je, da vaš um ne rabi odkrivati tople vode. Vaš Višji jaz komunicira z vami preko občutkov. Če ste v depresiji in apatiji je to sporočilo, da nekaj v vašem življenju ne teče. Sploh pa ne v pravo smer. Bolj kot rinete tja, več praznine boste čutili. 

Veste kateri ljudje čutijo veselje in srečo? Tisti, ki sledijo svojim dobrim občutkom ter delajo, kar jih veseli. Zelo preprosto.

Če je talent vaše duše glasba in so v otroštvu ubili vaše sanje, da se od glasbe ne da živeti, ste šli potem raje študirat ekonomijo in sedaj sedite v pisarni, kjer iz dneva v dan prekladate papirje, potem se ne čudite, da v vašem življenju manjka veselje. Od kje pa naj pride? Vzemite kitaro v roke in pričnite vadit!

Portal 11:11 je začetek mojstrstva in zato velik vhod za vašo intuicijo. Nujno ji prisluhnite in jo upoštevajte. Ne glede na to, kaj pravijo mama, ata, soseda, partner ali vaši otroci. Sledite energiji in čustvom veselja.

Poskrbite za telo in duha

Kot sem pisala že v zapisu o energijah letošnjega novembra, so naša telesa izpostavljena izjemno močnim sončnim vplivom in elektromagnetnim impulzom. Živci so obremenjeni tako kot bi skozi električno napeljavo za 220 V spuščali tok s 400 V. 

Doživljamo nadgradnjo, ki se odvija ne glede na to ali se z njo strinjamo ali ne. Zato je pomembno, da redno in izredno skrbite za trenutke, ko ni zunanjih stimulacij, greste v naravo čim večkrat, pijete več vode kot običajno, reeees počivate in spite več kot običajno, se ne ženete do skrajnosti, jeste bolj lahko hrano in ste v tem času še posebej blagi do sebe.

Preberite zapis o energijah novembra in cvetnih esencah, ki v tem času podpirajo, da boste šli lahkotneje skozi portal. Zagotavljam vam, da podpirajo in pomagajo tudi, če tega ne čutite posebej, saj vaš Višji jaz natanko ve kje in kako si lahko s temi cvetnimi vibracijami pomaga. Mešanica meseca pa vsebuje individualne esence, ki vas podpirajo prav v tem času. >> preverite katere <<

Naj samo namignem, da se portal nahaja ravno vmes med dvema močnima luninima energijama - mlajem v škorpijonu in luninim mrkom v biku... res nam ne bo dolgčas.Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Energije meseca julija - dva koraka naprej, enega nazaj

Nova vizija Vodnarjeve dobe

Mir sredi orkana