Svetlobna nadgradnja in preizkušnja za živce v novembru

Sonce, naša Zvezda, ni zgolj skupek izjemno vročih plinov, ampak je Zavest, svetlobno bitje, tako kot naša mati Zemlja, ko ji rečemo Gaia. Zavest sonca je Solarni Logos, kozmična sila, ki daje življenje in skrbi za evolucijo vsega v našem sončnem sistemu. Je energija, ki prinaša božanskih duh, uteleša kozmične principe galaksije ter skrbi za ravnovesje in smer evolucije.


Ko se Zemlja odmakne od Sonca in se na severni polobli nagnemo na drugo stran, v temo in hlad, šele takrat se zavemo, kako pomembna je naša povezanost s Soncem. Življenje, ki je poleti na višku, se umakne v globine, čustva se potopijo v škorpijonske globine in soočimo se z lastnimi sencami ter notranjimi demoni. 

Nič nenavadnega ni torej, da je november najbolj depresiven mesec v letu. Noč čarovnic, dan mrtvih in keltski praznik Samhain so uvod v čas, ko se sonce poslovi, da se na zimski solsticij ponovno rodi. 

Dva meseca sta lahko zelo dolga, če se ujamemo v lastne sence in nas temna luknja nižjih vibracij, ki se kažejo kot strahovi, globoka čustva žalosti, apatije, negotovosti in anksioznosti pogoltne vase.

Da je mera polna, nas energije Škorpijona in njegovega vladarja Plutona vabijo v transformacijo, regresijo, spuščanje in kompostiranje vsega, kar nam ne služi več. Še dobro, da smo vsaj decembra uvedli Miklavža in kuhano vino! 

Letošnji november nas bo še posebej globoko potunkal, saj se mesec začenja s precej trdim odnosom med Soncem in Saturnom, kaj hitro nas vrže v mlaj v škorpijonu, ki je v opoziciji z Uranom in nas nato pričaka najprej lunin mrk v Biku, nato pa še sončev mrk v začetku decembra. 

Čustva bodo pribrbotala iz globin, zmeda ob tem se bo lahko pod vplivom združenega Marsa in Merkurja kar precej dobro izrazila v komunikaciji in predvsem se bodo stvari nepričakovano obračale, kar seveda pritiska na gumb negotovosti, občutka, da vam je spodneslo tla pod nogami ali se vse skupaj sesuva v prafaktorje. 

»Dorothy you are not in Kansass anymore!« 

(prev. Doroteja, nisi več v Kansasu – iz filma Čarovnik iz Oza)

Če ste do sedaj mislili, da se bodo stvari še lahko vrnile v »normalno«, predkoronsko stanje, nas bosta zadnja dva meseca tega leta postavila na precej majava trdna tla globalnih sprememb, ki se nezadržno odvijajo. Poti nazaj ni več, začenja se novo potovanje po precej neznanem terenu. Zato je še najboljše, da v sebi poiščete arhetip raziskovalca in se prepustite pragozdu v katerega človeštvo vstopa.

Brez skrbi, nismo brez pomoči! Uvod na temo Solarnega Logosa je imel svoj namen, saj v preteklih dneh prejemamo kar precej sončevih fotonov, ki jih v svojih izbruhih pošilja Sonce v našo smer. Fotoni so prenašalci informacij in prinašajo nove svetlobne kode, ki nadgrajujejo naša svetlobna telesa. Najboljše pri tem je, da ne izbirajo le tistih, ki v vse to verjamejo, ampak smo prav vsi na Zemlji deležni teh nadgradenj.

Ker se na nivoju naših svetlobnih teles dogajajo spremembe, to vpliva na naš način razmišljanja, čustvovanja in seveda tudi delovanja. Tisti, ki poznate legendarne Zvezdne steze, se boste nasmehnili, ko zapišem: »Resistance is futile!« To pomeni, da je upiranje brez pomena, ker vas bodo energije asimilirale pa če vam je všeč ali ne. Je pa upiranje spremembam tisto, ki ustvarja še večje napetosti. Spuščanje starih navad ne vključuje le tistih očitnih, ampak tudi navade v razmišljanju, čustvovanju in seveda s tem tudi delovanju.

Univerzum nas bo v novembru preko zavesti Sonca obdarjal z intenzivnimi novimi svetlobnimi kodami in informacijami, kar bo vplivalo zlasti na naš (že tako preobremenjen) živčni sistem, zato je izjemno pomembno, da 

  • si dovolite več počivati (med spanjem se odvija regneracija in največje prilagoditve), 
  • fizičnemu telesu omogočite razstrupljanje in ga zares poslušajte, kaj potrebuje,
  • četudi se Narava spravlja k zimskemu počitku, so njene vibracije še vedno harmonične in pomirjajo, zato pojdite tudi v dežju in mrazu ven, na sprehod,
  • pomirjujoči čajčki, krepčilne juhice, zdravilni napitki in tudi kakšen kuhanček naj bodo dnevno na sporedu,
  • delo na sebi je sedaj povezano z vsem, kar dviga vibracijo in vas povezuje z Višjim jazom ter Dušo,
  • pripomočki, orodja, tehnike, čiščenje prostora, pisanje dnevnika hvaležnosti, notranja bilanca…,
  • negujte sočutje do sebe v tem procesu in do drugih, ki se svojega ne zavedajo,
  • ne jemljite izbruhov drugih ljudi osebno, ker bo marsikaj butnilo ven.

Seveda pa ne morem mimo cvetnih esenc, ki nosijo v sebi vibracije za vaša svetlobna telesa. Vibracije esenc so kot vitamini in minerali za vaša čustva in energetska telesa. Podpirajo procese, da greste skoznje lahkotneje ter hitreje.

Cvetna mešanica za november je pripravljena v sodelovanju z energijami meseca in bo podprla absorpcijo ter integracijo svetlobnih kod, vam prinesla notranji mir in prisotnost tukaj in zdaj. 

Katere esence so v mešanici trenutnega meseca in kako vas bodo podprle preberite >> tukaj, kjer jo lahko tudi naročite <<

Zdaj je pravi čas, da uporabite vse kar znate in veste tudi o čiščenju prostora: kadila, palo santo, žajbelj, sprejčki za prostor, vse tehnike, ki  ste se jih učili, meditacije, dihanje, delo s čakrami

Naj bo vaša nadgradnja zavestna, lahkotna in učinkovita.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence