Ljubezen do sebe, rdeča in roza barva


Na Facebook strani sem objavila sliko zgornjih stekleničk in povprašala, kaj pritegne in kaj odbije. V Aura-Somi je namreč tako, da ima oboje svoj pomen. Kar vas pritegne je to, kar vas lahko podpre, na to ste pripravljeni in to potrebujete. Kar pa vas odbija kaže tisto, na kar še niste pripravljeni. največkrat se temu zavestno še upirate, čeprav imate prav s tem težave.

ANALIZA "GLASOVANJA"

Do trenutka, ko sem opravila analizo in statistiko odgovorov, je bilo 61 komentarjev. Stekleničke 80, 81 in 84 so dobile natanko enako število pozitivnih glasov. Steklenička 80 pa ni nikogar odbila, tako da bi lahko rekla, da je "zmagovalka". Prav o tej steklenički sem na tem blogu že napisala članek, ki ga lahko preberete na tej povezavi.

Sledi ji steklenička 84, ki je odbila eno osebo in nato 81, ki je odbila dve osebi.

Steklenička številka 89 - Energijska osvoboditev - je pritegnila enako število oseb kot jih je tudi odbila.

Enako se je zgodilo s stekleničko 100 - Nadangel Metatron.

Najmanjše število glasov je dobila steklenička 110 - Nadangel Ambriel.

Kaj pa vi? Katera steklenička vas pritegne in katera morda odbije. Obe sta enako pomembni, saj vam ena pokaže s čim se še niste pripravljeni soočiti, druga pa vas vabi, da razvijete kvalitete, ki jih spodbujajo njene energije.

KRATKA RAZLAGA STEKLENIČK

80 - Artemida
Moč ljubezni in prepuščanje. Pomaga, da ste zmožni spremeniti svoje vedenje, ki izvira iz pomanjkanja ljubezni in sočutja do vas samih. Reši sva občutka nepovezanosti. Ponovno se vzljubite. Sprostitev napetosti. Pomaga prizemljiti in uresničiti vizijo.
Izziv s katerim se najverjetneje soočate: Materialnost prevladuje na vseh področjih življenja. Veliko zatrtih čustev, lahko da ste potlačili tudi ljubezen. Težave s preživetjem. Ne zaupate življenju, ne ljudem, še najmanj pa sami sebi. Mislite, da ni dovolj ljubezni, in to vas izredno jezi.

81 - Brezpogojna ljubezen
Potreba po ljubezni in samosprejemanju. Pomaga, da v sebi najdete nežne, tople in skrbne energije. Povezani ste s svojimi čustvi in odkriti v zvezi z njimi. Silen temperament in ogromno energije.
Izziv s katerim se najverjetneje soočate: Hrepenenje po ljubezni. Lahko da se počutite mučeniško ali preganjano. Zavračate svojo žensko plat, a si hkrati želite materinske topline. Vedno znova v vlogi nekoga, ki se mora braniti. Niste v stiku s svojo intuicijo.

84 – Sveča v vetru
Prebuja se sočutnost do vas samih in drugih. Sposobnost izražanja in uporabe sočutja. Globlja intuicija. Pomaga do jasnejšega zaznavanja samega sebe. Vzpodbuja žensko, ustvarjalno energijo. Pomaga pri opuščanju jeze, zamer in razočaranj, še posebno če so le-ta nastala zaradi nesrečne ljubezni.
Izziv s katerim se najverjetneje soočate: Mislite, da niste prejeli ljubezni, ki jo potrebujete (to se v glavnem nanaša na žensko vzornico), zato bi znali gojiti zamero do ženskosti. Lahko da ste bili razočarani v prvem ljubezenskem odnosu. Prisotnost potlačene jeze.            

89 - Energijska osvoboditev
Prebuja kundalini, resnični jaz, logos. Stimulira energije, ki harmonizirajo. Lahko olajša osebno rast.
Pomaga, da se z močnimi čustvi, ki so sprožena od zunaj, soočite na drugačen način kot doslej. Spremeni lahko tudi zavestno obnašanje pri zadevah povezanimi s prvo čakro. V pomoč pri frustracijah in jezi. Podpira pri uravnovešanju težav s prvo čakro. Lažje odpuščanje. Lažje se sprejmete, še zlasti če težave s sprejemanjem izhajajo iz čustvenih zadev.
Izziv s katerim se najverjetneje soočate:  Velike težave z energijami prve čakre. Tudi vse druge težave so povezane s tem. Težave pri vsakdanjih stvareh. Ne uvidite priložnosti, ki jih prinaša življenje. Soočiti bi se morali z občutki jeze in razočaranja.

100 - Nadangel Metatron
Svetloba osvetli senco in posije na težave, ki so povezane s samosprejemanjem in ljubeznijo do samega sebe. Pomaga, da se sprejmemo takšne, kot smo. Podpira potrebo po ljubezni in nas neguje na najgloblji ravni. V tej steklenički so skrite vse barve, kar pomeni ves potencial - vse je mogoče. Sposobnost videti stvari takšne, kot se zrcalijo znotraj, istočasno pa biti pripravljen pogledati tudi to, kar se skriva v senci.
Izziv s katerim se najverjetneje soočate: verjetno ste že veliko pretrpeli in ta energija vam lahko pomaga razumeti vzroke tega trpljenja, če ste jih pripravljeni videti. Težave pri soočanju s senco in vsem, kar se skriva v njej.

110 - Nadangel Ambriel

Ambriel pomaga najti jasnost razuma, občutkov in zavesti v povezavi z vašim instinktivnim bitjem. Pomaga živeti vaše sanje, izraziti vaše darove in omogoči, da postanete bolj celostni. Spodbuja izražanje notranje resnice, navdihne jasnost in odpravi zmedenost.
Izziv s katerim se najverjetneje soočate: nepripravljenost, da pogledate pod površje, da presežete vidno, da pogledate, kaj se skriva za maskami, tako tistimi, ki si jih radi nadevate sami, kot tistimi, ki jih srečujete pri drugih, masko, ki jo morda sami skrivate ali pa je rezultat vaših projekcij.

Rdeča barva je povezana s procesom prebujenja, roza z ljubeznijo do sebe in sočutjem, temna magenta pa s pripravljenostjo pogledati v svojo senco. Tisto, kar je v zgornjem delu je zavestno oz. ozaveščeno, kar je v spodnjem pa je še v nezavednem.

Ljubezen do sebe je tudi tema delavnice 15.2.2019 - več lahko preberete na www.manca.si

Stekleničke so le del celotnega repretoarja ustekleničenih energij, ki jih ponuja Aura-Soma. Ko intuitivno izberete 4 stekleničke iz celotnega seta 116, se razkrije vaša zgodba skozi jezik vaše duše. Več o Zmenku z dušo pa tukaj.







Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence