Sanjaj svoje sanje, kreiraj svojo vizijo


Smo v energiji polne lune, ki se v Dvojčkih giblje skozi ozvezdje Plejad. Hkrati prehajamo iz vodnega Škorpijona v ognjenega Strelca. Kot vsak mesec, sem se tudi tokrat sprehodila skozi spletne strani različnih astrologov in se intuitivno priklopila na energije, ki prihajajo z duhovnih nivojev.

Za nami je intenzivno leto preobrazb in soočanja z vsem, kar leži znotraj nas (in ne tukaj ne govorim o notranjih organih). Nenehno smo se spraševali od kod izvirajo naši vzorci, misli in čustva ter skušali videti, kam nas vse to vodi. Še nedolgo nazaj je Venera pogledala globoko v naše odnose ter nas vprašala, kaj nas drži skupaj, pred nekaj dnevi, ko je popustila s svojimi vprašanji pa se je retrogradno obrnil Merkur, da bi nas pripeljal do spoznanj.

Čas bilance je tukaj. 

Kaj je bilo dobro? 
Česa nam ni potrebno več tolerirati? 
Nam je pot, ki smo jo prehodili všeč in kaj smo se na tej poti naučili? 
Kdo smo v tem procesu postali? 

Čas je, da aktivno primemo za krmilo ter se usmerimo skladno s svojo vizijo.

Prišli smo namreč do prelomne točke, kjer ne moremo več pustiti, da morje in veter premetavata ter usmerjata našo barko.

Močan mlaj v Škorpijonu v začetku tega meseca, ki je bil mesec transformacije, je dozorel v ščip v Dvojčkih. Znamenje, ki predstavlja dvojnost naše narave – človeško in duhovno. Ego in dušo. Oba sta nujno potrebna za našo izkušnjo. Brez ega ne moremo funkcionalno delovati v fizičnem svetu in brez duše ne moremo zaobjeti duhovnega sveta. Kako ju bomo uskladili in povezali pa je del naše človeške izkušnje.

Najprej je potrebno zaobjeti preteklost in se s hvaležnostjo spomniti vseh trenutkov, ki so nas (pre)oblikovali. 

Luna se v svoji polnosti nahaja na 0 stopinjah in numerološko gledano 0 predstavlja vse možnosti in potenciale v svoji neizraženi obliki. To pomeni, da smo v času, ko izbiramo, kaj želimo izraziti, uresničiti, realizirati… To je točka preden začnemo aktivno delovati, ko smo šele v kreativnem procesu odpiranja idejam in impulzom.

V Aura-Somi steklenička s številko 0 nosi ime Duhovna osvoboditev. Odpre videnje sebe kot del kreativnega procesa življenja. Podpre nas, da se zavedamo sebe kot duhovnega bitja v celoti. Osnovna energija te stekleničke predstavlja potencial za daljnosežno vizijo, ki navdihuje velike podvige. 

V Tarotu je arhetip Norca pripisan številu 0. To je arhetip pred rojstvom nečesa novega, rast v maternici, ki pomeni pripravo na novo stanje zavesti. V tem obdobju še nismo obremenjeni s tem, kaj je prav in kaj ne, ne poznamo pravil in zakonov. To lahko pomeni popolno svobodo in neomejenost izražanja, zato je to stanje popolne brezskrbnosti, neomadeževanega veselja in otroške naivnosti. Želja po kreaciji je močno izražena, a hkrati zaradi nepoznavanja novega še ne vemo, kako to kreacijo uresničiti.

Danes je tako odličen dan, da sanjamo svoje sanje. 

Da prisluhnemo notranjemu šepetu Duše, ki nam predaja svojo vizijo, ki jo je zastavila že ob odločitvi, da se bo utelesila v naše telo.



P.S. Skozi celoten proces sanjanja, kreiranja vizije in vpeljave v življenje te vodi 6. tedenski spletni program Čarobna vizionarka, ki ga pričnemo 3.12.2018. Več na https://www.kreirajvizijo.com/

P.P.S Danes, četrtek 22.11.2018, ob 21h pa na FB strani Manca Razboršek Life&Soul Coach čisto poseben webinar Čarobnost kreiranja na ženstven način. Webinar bo mogoče poslušati samo v živo, če pa vam to ne uspe pa je edina možnost, da se danes prijavite TUKAJ in prejeli boste posnetek. 

https://www.kreirajvizijo.com/



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence