Hiti počasi na mlaj v dvojčkih

Mlaj v Dvojčkih, ki smo mu priča prav danes zaključuje sezono mrkov v mesecu maju in aprilu ter nas odpira novemu. Pri toliko spuščanja ter zaključevanja, kot smo ga doživljali od začetka leta, se bo končno energija obrnila v prihodnost. Skoraj. 


Posvetimo se najprej sami konjunkciji lune in sonca v znamenju Dvojčkov. Dvojčkom vlada element zraka in s tem je bolj poudarjeno mentalno telo, razmišljanje, ideje. Od tega, kako ste opravili z omejujočimi prepričanju v preteklosti, je seveda odvisno to, kje se nahajate danes. Če vam svojih misli še ni uspelo ukrotiti in niste kultivirali svojega mentala, bodo Dvojčki to zmedenost in mentalno meglo še okrepili. Če ste se v preteklih dveh mesecih izogibali čutenji v telesu in bežali v mental, vas bo sedaj to še toliko bolj oviralo pri tem, da bi zares začutili svoja čustva in občutke.

Možno je, da boste sedaj zasuti z idejami in hkrati paralizirani, ker ne boste videli možnosti, kako se jih lotiti in realizirati. 

Ker je vladar Dvojčkov, planet komunikacije Merkur še nekaj dni retrograden, boste lahko imeli občutek, da vam bo razneslo glavo od tolikih misli, skrbi in nasploh razmišljanja. To je namreč nižja vibracija tega mlaja.

Tisti, ki ste si v obdobju preteklih mrkov dovolili čutiti in transformirati, boste imeli manj zmede in seveda več jasnosti. Lahko se vam bo končno razjasnilo, kaj so bile lekcije preteklega obdobja, videli boste povezave in večjo sliko, ki se je izrisovala ter sedaj tudi izrisala. Ideje in vizija za prihodnost pa bodo bolj intenzivne in usklajene z višjimi vibracijami prihodnosti. 

Pomembno je, da si za načrtovanje in strategijo glede izvedbe vzamete čas in prepoznate, da ste v obdobju sejanja novih semen, kar pomeni, da je do žetve še daleč. 

Kar precejšen del letošnjega leta, so se planeti nahajali in zadrževali v Ribah in vlekli na plano čustva iz nezavednega, nas povezovali z višjimi vibracijami ter nas splakovali v globokih čustvenih vodah. Sedaj je to obdobje za nami, saj so se planeti premaknili naprej. Jupiter in Mars v ognjenem Ovnu skupaj spodbujata pogum ter skrbita, da naredimo aktivne korake v smer naše vizije. 

Navdušenje in fokus se bosta končno pojavila in nas prepojila s pogumom. 

V Ovnu se nahaja tudi ranjeni zdravilec Kiron, ki nam pomaga, da uvidimo, kaj smo se naučili, pozdravili in spremenili, da sedaj lahko naredimo nekaj drugačnega, novega. Pomembno je, da se zavedate, da niste več ista oseba kot pred pol leta, pred enim letom, kaj šele pred petimi ali več, zato tudi ista dejanja lahko obrodijo drugačne sadove. Če je v vas še tisti strah »kaj, če se ponovijo neuspehi iz preteklosti?!« se zavestno opomnite, da ste sedaj druga oseba in zato lahko naredite drugače.

Venera, Uran, Merkur in severni vozel so v zemeljskem Biku, kar pomeni, da nas opominjajo na HITI POČASI sistem delovanja. Da bi ideje, ki ste jih prejeli lahko manifestirali in izvedli na dolgi rok, je potrebno iti lepo korak za korakom. Brez prehitevanja. Ko dobite idejo za hišo, jo najprej prenesete na papir in potem ne začnete sestavljati najprej strehe, kajne?! No Dvojčki bi sicer to naredili, ampak planeti v Biku so bolj modri in bodo pomagali najprej izkopati luknjo za temelje. Zemeljska dela.

Zemlja in naše fizično telo sta povezana in prav zato je potrebno upoštevati, da so pretekle energije telo, še posebej živčni sistem, dodobra pretresle, zato poslušajte kaj vam govori telo. Čeprav bo vaš mental bolj dejaven, lahko vaše telo še vedno potrebuje počitek in integracijo. 

Vse skupaj lahko izgleda takole:

Dvojčka v mentalu: "Ej ful imam hudo idejo, ki vem, da bo delovala in tole in tole je treba naredit TAKOJ zdaj, preden dobim novo idejo. Eeeee je že tukaj še tale ideja, ki jo lahko dodamo zraven pa povežemo še s tisto od prejšnjega tedna! Pa dejmo za tole navdušit VSE, ker je res top."

Konjunkcija Merkurja in Jupitra v Ovnu: »AKCIJAAAA! To zmorem in vem, da mi bo uspelo in imam na voljo vsa orodja pa še malo bo treba povečat celo zadevo, ker se mi zdi, da zdaj je pa res čas za širitev in nikakor ne več skromnost.«

Potem se oglasi še Saturn, ki je v kvadratu z Merkurjem, ki je še nekaj dni retrograden: » Hej, hej ustavi konje! Kje se pa lotit tega, ker je tako veliko? Pa kako to sploh komu razložit? Če ne izbereš pravih besed in ne skomuniciraš pravilno, bo vse narobe. A se spomniš tega izpred XY let? Rajši se malo ustavi in pojdi nazaj k pisanju/risanju načrta.«

Energije planetov v Biku: »Podpiramo, podpiramo vse tole, ampak prvi korak je, da pogledaš ali je zemlja pripravljena za vsa ta semena? Tudi, če ne veš, kako bo v prihodnosti je potrebno najprej posejati semena. Pojdi lepo korak za korakom in se odpri kozmičnim silam, da te napolnimo z vztrajnostjo, notranjim mirom in jasnostjo. Ne prehitevaj dogodkov, za vse bo še dovolj časa, ker tokrat delamo na dolgi rok. Zaupaj.«

Še dodatno sporočilo skozi jezik cvetnih esenc najdete spodaj v videu, nato pa vas povabim, da vsem tem informacijam dovolite, da se »usedejo« in se do konca tedna počasi integrirajo z vašo osebno zgodbo. 


Tisti pa, ki ste še vedno zmedeni, na koncu z živci, v bolečem telesu in ne veste več, kje se vas glava drži pa ste vabljeni, da pridete na osebni Cvetni orakelj, ker boste prejeli jasen uvid ter se povezali z energijami vašega Višjega jaza. Potem bo vse zgoraj napisano bolj jasno in lažje. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence