CVETNI ORAKELJ


Ob začetku epidemije, sem začutila močan klic, da začnem izdelovati cvetne esence. Poimenovala sem jih sLOVEessence in ena prvih in najpomembnejših je bila Betlehemska zvezda, ki zdravi šoke in travme tako, da posameznika zelo hitro poveže z njegovo lastno svetlobo. Že ko sem jo izdelala, sem čutila, da je točno ta namenjena zdravljenju kolektivne travme. In dve leti kasneje, je očitno, da bomo to esenco ponovno potrebovali, saj je ni večje kolektivne travme kot je vojna.

Omejitve zaradi epidemije v zadnjih 2. letih, izstop Velike Britanije iz EU in omejitve, ki nas še čakajo zaradi vojne na evropskih tleh, botrujejo temu, da je uvoz esenc od drugod postal zelo kompliciran in z globoko hvaležnostjo se oziram k svojemu duhovnemu vodstvu, ki me je ravno pravi čas poslalo na delo in v izdelavo slovenskih cvetnih esenc.

V lanskem letu sem vstopila v lastno temno noč duše ter globinskega čiščenja karme in prepričana sem, da bi brez cvetnih esenc ta trajala veliko dlje in tudi meni bi bilo veliko težje. V meni ni več dvomov o tem ali esence delujejo ali ne.

Tokrat pa vam predstavljam nekaj, česar v svetu cvetnih esenc še nisem zasledila in je plod mojega več kot 15 letnega dela z esencami. Gre za način izbire in dela s cvetnimi esencami, ki sem ga poimenovala CVETNI ORAKELJ.

Združeni sta tehniki angelskega ridinga ter samoizbire barvnih stekleničk Aura-Some, s pridihom astrologije in tarota ter seveda znanj s področja coachinga. Vse v enem srečanju!

Najpogostejše vprašanje in komentar ob izbiranju cvetnih esenc je namreč: 

»Jaz potrebujem vse! Kako naj izberem pravo?«

Cvetni orakelj to reši čisto preprosto – izbiro prepustite svoji intuiciji.

Vaš izbor nato interpretiram, skupaj z vsemi informacijami, ki jih prejmem od vašega duhovnega vodstva. Ob tem OZAVESTITE tisto, na kar ste pripravljeni in nato iz izbranih esenc naredim mešanico, s katero ZAVESTNO delate naslednjih nekaj tednov. 

Proces transformacije in sprememb se pospeši, ne upirate se, ker razumete zakaj je potreben in tako pridete hitreje in lažje do konkretnih rezultatov. 

Cvetni orakelj je izbor cvetnih esenc v živo – to pomeni, da prekinete tudi navado zadnjih dveh let, ko smo se vsi kar nekako zasedeli pred ekrani, saj je bilo vse on-line. Nič namreč ne more nadomestiti osebnega stika in energije so vsekakor močnejše ter bolje pretočne.

ZAKAJ BI SE KDORKOLI ODLOČIL ZA CVETNI ORAKELJ?

- Temna noč človeštva pomeni, da je toliko strahu, negotovosti, depresije, apatičnosti in drugih neprijetnih čustev tudi na kolektivnem nivoju, da to vpliva na vse in zato potrebujemo orodja ter pripomočke, ki nam pomagajo, da lažje vzdržujemo svojo lastno vibracijo.

- Potrditev tega, kar vam sporoča vaša intuicija – ko to ubesedi nekdo drug, se v vas okrepi prepričanje in zaupanje v lastno vedenje ter notranjo modrost.

- Jasnost prioritet z vidika vašega Višjega jaza – um je največkrat zmeden, neodločen ter nezaupljiv in zato obstane v vedno enih in istih vzorcih. Še toliko bolj, če ga hromi strah.

- Morebitna osebna temna noč duše ali pa zgolj obdobje, ko potrebujete več jasnosti, gotovosti, usmeritve ter vodstva.

- Poplava informacij, mnenj, rešitev, čudežnih tabletk in hitrih ponudb, ki vam jemljejo čas, energijo ter denar, rezultatov v vašem vsakdanjem življenju pa vam ne prinesejo – Cvetni orakelj je zasnovan tako, da vas opolnomoči, je usklajen z vašimi vibracijami in še okrepi vašo integriteto ter zaupanje vase. Odgovornost za delovanje, ob pomoči vibracij življenjske sile cvetlic ostane popolnoma v vaših rokah.

Kaj pa konkretno, osebno, individualno?

Bo obisk Cvetnega oraklja razrešil vaše težave v odnosih? Vam bo pomagal razrešiti jezo, zamere in frustracije? Boste zaradi tega lažje spali in bodo strahovi popustili? Bodo otroci bolj umirjeni in šef manj tečen? Boste lažje začutili notranji mir in harmonijo?

Odgovor na vsa vprašanja je DA.

Kako upam to zagotoviti?

Ker poznam moč vibracij in vem, da je kombinacija zavestnega dela ter cvetnih esenc, ki to podpirajo lahko tako učinkovita.

Bo to čez noč? 

Ne.

Bo pa sorazmerno hitro.

Pred štirimi meseci je gospa prišla po individualno mešanico za svojega psa, ki je zaradi strahu postajal agresiven. Dala sem ji mešanico Brez panike, ki je prav za prestrašene živali. Po enem mesecu, ko ji je kapljic zmanjkalo, je prišla po nove in povedala, da je psu nekajkrat dala, ampak potem jih je pa sama začela jemati, ker je ugotovila, da je ona tista, ki je vsa napeta. Pes se je umiril, ko je bila ona pomirjena.

Dala sem ji naslednjo mešanico za strahove ter notranjo harmonijo, ker je ugotovila, da ji tega manjka. Ko ji je zmanjkalo, je prišla še po eno stekleničko iste mešanice, ker je sama ugotovila, da jo potrebuje. Potem me je poklicala čez kakšnih 14 dni, ker je imela sila neprijeten dogodek in mi vsa vesela razlagala, kako je bila prvič v življenju mirna glede razrešitve dogodka. Da bi pred nekaj meseci zagotovo zagnala paniko, se veliko bolj sekirala in predvsem imela več drame. 

Sedaj po štirih mesecih in štirih stekleničkah cvetnih esenc pravi, da je notranje umirjena, da jo stvari ne spravijo več iz tira, bolj zaupa, da se bo vse dobro rešilo. Poleg tega je začela postavljati meje in dvignila je svojo vrednost ter se bolj postavi zase v nasprotju s prej, ko je želel vsem ugajati in sebe postavljala na zadnje mesto.

Meni se zdi, da je štiri mesece zelo kratka doba v primerjavi z dvajset leti pred tem, ko je gospa živela v strahovih, paniki in dramah. Pa vam?

🌸🌸🌸

Ker še vedno berete, bom ta zapis izkoristila še za eno temo povezano s cvetnimi esencami. Nekaj kar vedno znova slišim od duhovnih iskalcev in tistih, ki menijo, da so že razsvetljeni.

Trdijo namreč, da cvetne esence odvzemajo moč posamezniku, saj so vsi odgovori ter rešitve že v nas, naš mojstrski oz. angelski del pa že toliko razsvetljen, da je edino povezanost z njim in s tem z Izvorom tista, ki lahko karkoli spremeni.

Trdijo, da 

  • od esenc postaneš odvisen in potem ne uporabiš svoje notranje moči.
  • cvetnih esenc človek ne potrebuje, ker je edino Bog tisti, ki lahko vse pozdravi.
  • smo dovolj mogočni, da je v nas prisotnost I AM, ki je že popolna in zato edina, ki lahko deluje ter spreminja.
  • tako ali tako živimo v iluziji in vse naše težave enostavno izginejo, ko se povežem s Svetlobo in Enostjo.

In imajo prav. A se hkrati tudi motijo.

sPoznaj Resnico, a spoštuj iluzijo

Ko ste bili v tretjem razredu osnovne šole, ste imeli na voljo vse možnosti in potencial, da nekoč na nekem področju doktorirate. Ampak to ni pomenilo, da se ne rabite učiti, kajne?

Naši možgani so si sposobni zapomniti ogromne količine informacij, pa ste vseeno pisali zapiske, brali knjige in ponavljali snov, da ste lahko napredovali v višje razrede.

Vse je že zapisano v knjigah, pa ste vseeno imeli učitelje, ki so vas vodili skozi učni proces.

V življenju potrebujemo pripomočke, ki nam pomagajo razvijati naš potencial. 

Potrebujemo vodnike in učitelje skozi proces prehajanja iz ene dimenzije v drugo. Potrebujemo Lučke, ki nas vodijo skozi temne doline in senčne plati nas samih, skozi karmične zanke ter temna brezna omejitev, prepričanj ter strahov. 

In brez dvoma potrebujemo oprijemljive kažipote ter navodila.

Eden takšnih je Cvetni orakelj. 

Darilo mame Gaie in duhovnega sveta.

Pridi. Izberi. Prisluhni. Izkusi.

************************************
Za termin pokličite 040 888 978 ali pišite na zdravljenjeduse@gmail.com
Če vaš um potrebuje še dodatne informacije, jih najdete >> na spletni strani TUKAJ <<

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence