Razgradnja starega in čiščenje smetišča

Kaj je tvoje bistvo? Kaj se nahaja v srčiki, tvoja esenca, tvoj center? Kateri so tisti najgloblji deli tebe, ki potrebujejo transformacijo? Kajti januarske energije te bodo popeljale naravnost tja noter. 

Pluton je tisti, ki bo poskrbel za to, da to ne bo zgolj stvar zavestne izbire, ampak bo naslovilo temeljne dušne potrebe. Merkur in Venera sta obrnjena navznoter ter pregledujeta preteklost in potem je tu še Uran, ki nas prav na hitro lahko vrže iz cone udobja ter poskrbi za pravo malo revolucijo. Polna luna nas bo zalila s čustvi, saj se dopolni v ribah in tako ne bo prav nobene ravnodušnosti, ampak bo vse skupaj precej dramatično.

Velikokrat so vsa ta dogajanja izziv za naš razum, ki nikakor ne vidi večje slike. Naša duša jo vidi, a ima tudi sama včasih veliko dela s svojimi ranami in bolečinami. Že od nekdaj mi je nekaj govorilo, da naše duše niso tako zelo svetle in čiste kot bi si želeli in ko sem leta 2007 svoj prvi blog naslovila Zdravljenje duše, sem naletela na kar nekaj kritik. Duša pa ja ne potrebuje zdravljenja! O pa ga. 

Ta mesec bomo to na nekem nivoju vsi začutili in to bo šele uvod v letošnje notranje dogajanje. Razum največkrat ne bo dohajal, ko se bodo energetske plasti luščile, trgale, prenavljale ter prilagajale večji sliki. 

Kompleksnost našega energetskega sistema je polna nasprotij, programov, prepričanj, izkušenj, zakrnelih in zakrčenih energij, družinskih miazem, izgubljenih in ukradenih delčkov, spominov, karmičnih vozličkov, obljub, pogodb, prisesanih entitet… praktično bi lahko rekli, da smo kot smetišče. 


Tokrat ne bom olepševala, ne morem saditi rožic in se pretvarjati, da smo zgolj in samo svetloba, ki čaka, da zasije in se razkrije v vsej svoji lepoti. To sicer je naše bistvo, naša notranja Resnica, ampak ta je zakopana pod velikim kupom energetskih smeti ter skrita nekje v strukturah starega. In s smetmi ne znamo najbolje ravnati. Najraje jih preprosto odrivamo tja, kjer jih ne vidimo. Samo ozrimo se po človeških smetiščih. Ne, ni čas za sajenje rožic. Pluton nam bo snel rožnata očala in nas soočil s tistimi deli nas samih, kjer je najbolj zasmeteno. Ostali planeti pa mu bodo pri tem asistirali na vseh področjih. In ne pozabite, da smo v obdobju zemeljskega kozoroga, ki mu vlada Saturn, ki želi imeti trdne, dobro postavljene temelje in strukturo. Ampak tokrat z novimi in ne več starimi vzorci.

Ne gre več zgolj za prenovo stare hiše, ampak novogradnjo. Staro hišo je potrebno najprej očistiti vse navlake in smeti, jo podreti in potem zgraditi na novo. 

Najbolj ključne točke trenutnega energetskega dogajanja so:

- Razgradnja starih struktur – osebno, družinsko in kolektivno.

- Nadzor, moč in intenzivno čustveno čiščenje.

- Transformacija, ki poskrbi, da se odstrani vse, kar je odmrlega in pripravi prostor za novo.

- Ohranjanje širše perspektive – celoten planet gre skozi temeljito transformacijo, kar vključuje prav vsakega med nami.

- Nenehno preverjanje sebe in svojih nivojev ter odpiranje srca.

Da ne bo preveč naporno, so seveda v podporo cvetne esence, ki so v tokratni mešanici meseca oz. so bolj za obdobje retrogradnega Merkurja in polne lune ter njunih vplivov vsaj do sredine februarja.

Cvetno mešanico tokrat sestavljajo esence Robida, Zvončnica, Lokvanj, Kamilica in Navadni kostanj in Kovačnik. Opise esenc in možnost naročila esence pa najdete tukaj >>>

Ne pozabite večkrat v naravo, poskrbite za svoje telo, da prejme vitamine, minerale, zdravo hrano ter veliko vode. Energetski procesi namreč vse to zahtevajo, drugače vas lahko fizični simptomi kaj hitro opomnijo, da ne skrbite zase dovolj.

Za vse, ki se v vsem tem ne znajdete najbolje in želite biti v tem procesu temeljiti ter se ne izgubiti pa sem z veseljem vaša vodnica >>

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence