Tradicionalni december bo tokrat drugačen


Uvod v mesec december je zaznamoval sončni mrk, z mlajem v strelcu, ki je zaključil letošnjo sezono mrkov in hkrati cikel, ki se je pričel z luninim mrkom v strelcu v juniju 2020. To je zadnji sončni mrk v znamenju strelca in njegovih energij bomo ponovno deležni šele leta 2029.

Je energija zaključevanja ter novih začetkov, ki lepo sovpada s časom koronske prelomnice, katera je posegla globoko v naša življenja na globalni ravni. Zato je bila prva izbira esenca, ki je del decembrske mešanice ROZA VRTNICA, ki je bila narejena na lunin mrk v strelcu 5.6.2020. Osebna neodvisnost, svoboda, sledenje svojemu srcu in brezpogojno zaupanje, prelito z obilico božanske ljubezni, je skrito v vibraciji te vrtnice. Esenca je bila narejena z vrtnico, ki je rastla ob morju, prav takrat ni bilo na morju ljudi, saj so vsi še previdno ostajali doma, tako da so bile energije čiste in neomadeževane. Topla poletna noč, napolnjena s svetlobo polne lune v strelcu, je dodala tej esenci posebno igrivost, milino in nežnost, za katero se je izkazalo, da je v tem preteklem letu in pol še kako bila pomembna. Ko sem šla mesec dni kasneje ponovno po poti mimo te vrtnice, sem ugotovila, da so jo posekali, ker so naredili novo ograjo. Takrat mi je bilo jasno, zakaj me je poklicala prav Ona, saj je svojo življenjsko silo prelila v cvetno esenco, ki sedaj podpira vse tiste, ki s(m)o na to pripravljeni.

Naslednja esenca v decembrski mešanici je ROZA RMAN, ki vibrira na čustvenem nivoju in skrbi, da tisti, ki s(m)o senzitivni na energije drugih lažje ločimo med svojimi in tujimi čustvenimi vibracijami. Prav rožnata različica rmana je še posebej primerna za zaščito pred vdorom tujih čustev v auro in pomaga okrepiti energijsko polje, da prepreči vdor vseh vrst tujih energij. Deluje na čustvenem, mentalnem in eteričnem nivoju. Menim, da je v teh časih prav nujna za vse, ki jih drugi ljudje/situacije/novice iz medijev čustveno izčrpavajo.

Ker je srčna čakra v teh časih zares pod vplivom kolektivne vibracije strahov ter razdvojenosti, je v mešanici tudi LIPA. Lipa je drevo slovenske kolektivne duše. S svojimi srčasto oblikovanimi listi že sama po sebi nakazuje, da je povezana s srčno čakro. Lipa prinaša osvobajanje srca, srčne čakre in bolečin, ki so nastale v časovni liniji prednikov. Esenca presega omejitve časa in prostora ter krepi modrost prednikov. Omogoča uporabo modrosti za drugačno prihodnost. Hkrati pomaga najti prave besede ob pravem času, ki povezujejo in ne razdvajajo. Ker je v novembru in decembru tudi precej karmičnega čiščenja, je ta podpora še kako dobrodošla.

NEDOTIKA je v mešanici z namenom, da pomiri frustracije ter z njimi povezane izbruhe. V zadnjih nekaj mesecih se je na čustvenem nivoju marsikaj nakopičilo ter ostalo neizraženo. Vsekakor ne želite, da bi to udarilo ven prav takrat, ko je najmanj treba, kajne? Nedotika poskrbi, da se notranje umirite in s pomočjo vibracij, ki jih v mešanici prispeva Lipa to izrazite na konstruktiven način. Nedotika je esenca, ki prinaša potrpežljivost in notranjo umirjenost. Prav ta esenca je bila narejena ob reki, pravzaprav kar v njej, saj sem posodo z esencami postavila tako, da jo je oblivala voda ter s tem pridala še posebej mehke energije, ki sproti zmehčajo in odplaknejo vse tisto, kar ni potrebno.

Ker smo v času zaključevanja in odpiranja novemu, sta tukaj še dve esenci, ki pomagata pri spuščanju navezav, navad in starega – NARCISA in KOVAČNIK. Tako kot Nedotika, je bila tudi esenca Kovačnika narejena ob potoku oz. v njem, na način, da je voda oblivala posodo v kateri so se cvetovi nastavljali sončnim žarkom ter tako predajali življenjsko silo v esenco. Kovačnik je med Bachovimi cvetovi tista esenca, ki pomaga pri premikih iz preteklosti v sedanjost in nato prihodnost ter je zato odlična podpora v času vseh sprememb. Pomaga pri spuščanju in je tako kar obvezna esenca ob koncu leta.

Narcisa prav tako ponuja podporo, da pustimo za seboj staro in gremo naprej. Pomaga, da se prenehamo ubadati s starimi zadevami. V mislih potem lahko nastane tisti mir, ki omogoči, da se ozremo naprej. Je kot ključ, ki odklene pravo ključavnico v prihodnost.

Ker se v teh časih luščijo plasti ega in njegovih identitet, je obdobje naporno. Proces umiranja stare identitete in rojevanje nove, je tisto zaradi česar so se naše duše odločile priti sem prav sedaj. In v tem procesu je prisotna tako žalost ob odpadanju starega kot veselo pričakovanje novega. Cvetne esence so nam na voljo, da gremo skozi te procese malce lažje in brez nepotrebnega trpljenja.

Vse esence v mešanici so prežete s tahionsko energijo, ki omogoča dodatno harmoniziranje in so zato veliko bolj učinkovite ter delujejo na več nivojih kot običajne cvetne esence. To je tudi posebnost in unikatnost cvetnih esenc, ki jih izdelujem. Mirno lahko zagotovim, da so edine takšne esence na svetu, zato izkoristite to združeno energijo matere Zemlje in Vesolja, ki delujeta v vašo korist ter za vas. 

Vsekakor pa so esence del nujne energetske higiene, ki je v tem času še kako pomembna in dobrodošla, ne glede na to kaj in koliko čutite ter zaznavate. 

Sama sem se v teh dveh letih od rojstva slovenskih cvetnih esenc intenzivno urila v zaupanju. Zaupanju v proces, ki ni vedno logičen, še manj linearen in mojemu umu nikakor ne vedno razumljiv. Vsaka od esenc me je naučila zaupati še bolj, vadila sem potrpežljivost in se odpirala novim spoznanjem, zato vem kako vsaka individualna esenca podpira proces osebne rasti ter duhovnega prebujenja. Ko se znajdejo skupaj v mešanici pa delujejo sinergijsko in s tem (p)odprejo našo osebno evolucijo v zavestno svetlobno bitje tukaj na Zemlji.

TRENJA V DRUGI POLOVICI DECEMBRA

Še posebej bo to pomembno v drugi polovici decembra, ko nas čaka še zadnji kvadrat med Saturnom in Uranom. Prav na Božični večer! Saturn predstavlja varnost, stabilnost in tradicionalne vrednote, Uran pa je revolucionar, ki vse to zavrača in želi nekaj novega. Tradicionalni Božič, ki pa bo letos zagotovo drugačen. Ker sta Saturn in Jupiter v znamenju vodnarja, katerega vladar je prav Uran, to pomeni velike spremembe! In prav pri tem naša osebnost nima kaj dosti izbire. Hočeš, nočeš, moraš s tem tokom. 

Da bo vse skupaj še bolj vroče pa se bo nekaj dni prej, 19.12. Venera obrnila v retrogradno gibanje v znamenju kozoroga, katerega vladar je … Saturn! Predstavljajte si Venero kot čudovito lepo, ljubečo princesko, Saturna pa kot strogega, tradicionalnega očeta. Venera vlada našim odnosom, vsemu, kar je lepega, financam in seveda ljubezni. Se vam že svita, kam vodi njena retrogradnost v kozorogu? Prav energijo Venere vsebuje tudi Roza vrtnica v decembrski mešanici. Vse se čudovito poklopi, kajne?

5. junija 2020 sta bila Venera in Sonce v znamenju dvojčkov, kar daje esenci energijo igrivosti, radovednosti, komunikativnosti ter iskanja novih, svobodnih vibracij. Da ne bo nepremišljenih besed ob restriktivnih energijah strogega Saturna, bosta poskrbeli Lipa in Nedotika. 

Čestitam, če vam je uspelo prebrati celoten zapis in verjamem, da vam je sedaj kristalno jasno kako odlična podpora je tokratna mešanica. Še mene je presenetilo. 

Naročite jo v spletni Lekarni za dušo TUKAJ >>>


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence