Retrogradni Merkur in vaši starši

Retrogradni Merkur v Tehtnici in v svojih pozicijah z drugimi planeti tokrat pomaga pozdraviti naše odnose na globlji ravni. Najgloblja raven pa je tista, kjer se je naše programiranje pričelo: z vzgojo, ki smo je bili deležni in s prvimi odnosi, ki so nas zaznamovali v tem življenju, to pa je 💚💔 odnos s starši. 

Prijatelje vedno lahko izbiramo. Partnerje tudi. Ko spremenimo vibracijo, prijatelji odidejo. Partnerstva razpadejo. Nato v naša življenja pridejo novi ljudje. Starši ostanejo. Do konca. Tudi, ko mi spremenimo vibracijo, ne spremenimo dejstva, da so naši starši tam. Takšni kot so. In so vedno bili. Z drugačno vibracijo. Z drugačnimi izkušnjami. In nam kažejo, kje smo začeli naše potovanje. So naša izhodiščna točka. Včasih je ta zelo nizko v vibraciji. 

Celoten članek o odnosu s starši in o tem, kako pozdraviti nezdrave povezave z njimi lahko preberete na blogu https://bit.ly/VasiStarsi

🌸 Cvetna esenca, ki vas podpre v tem procesu je Boraga. To je namreč esenca, ki naslovi Ego stanje kritičnega starša za katerega nikoli ni nič dovolj dobro. Vse mora imeti pod kontrolo, se vtakniti v vse in vsakogar ter ima občutek, da mora rešiti cel svet (seveda na svoj način). Če ste bili deležni takšne obravnave vsaj od enega starša, vam bo ta esenca pomagala zbrati moč in pogum, da te vzorce presežete. 

🌸 Če je bila mama tista, ki vas je nenehno kritizirala, vas bo še posebej podprla esenca Lipa, če je bil oče pa esenca Zvonček. Zvonček bo začel zdravljenje vašega notranjega otroka in srca. 

🌸 Mak naslavlja globoke bolečine iz primarne družine, zato je prav tako primeren za trenutno obdobje retrogradnega Merkurja (poleg Merkurja so retrogradni še Jupiter, Pluton, Saturn, Uran, Neptun in Kiron – jap ni lahko obdobje), ker je sedaj pravi čas za transformacijo globokih, celo karmičnih bolečin. 

🌸 Če boste opazili, da vaši partnerski odnosi trenutno močno škripljejo in ste zmedeni glede tega, kaj želite in kako želite naprej pa vsekakor pride prav esenca Bela vrtnica, ki vas »prisili« v iskrenost do sebe in s tem dobite bolj jasno sliko vzorcev ter tega, kaj se dogaja.


Vsak lahko najde svojo kombinacijo za podporo:

🌸 Borago najdete na https://bit.ly/BORAGA-sLOVEssence

🌸Kritična mati; nemoč v komunikaciji, globoka žalost = Boraga + Lipa https://bit.ly/LIPA-sLOVEssence 

🌸Kritičen oče; zamrznjeno srce in ranjen notranji otrok = Boraga + Zvonček https://bit.ly/ZONCEk-sLOVEssence

🌸Globoko zdravljenje družinskih vzorcev, šibka ali celo prekinjena povezava med korensko in srčno čakro ter s tem lastnimi koreninami in željami za prihodnost = Boraga + Mak https://bit.ly/MAK-sLOVEssence

🌸Kritičen partner; moč, da se postavite zase in jasnost v tem, kar želite = Boraga + Bela vrtnica https://bit.ly/Bela-vrtnica

😱 Manca, kaj pa, če rabim vse te esence? Kako dolgo jih moram jemati, da bo učinek? Zmeden-a sem, ker je toliko tega!"

Merkur bo retrograden še do 18. oktobra, s svojim repom pa bo opletal vse do 3. novembra, kar pomeni, da je to odličen čas za osebne procese spuščanja in zdravljenja globljih delov sebe.

V tem času greste lahko skozi vse to sami ali ob podpori, kjer vam pomagam, da lažje vidite in spustite vzorce, poleg pa prejmete točno tiste cvetne esence, ki vas pri tem podpirajo. Skozi proces coachinga vas pripeljem točno tja, kamor vi želite priti. Tudi, če v tem trenutku še ne veste kam. Potem najprej razjasniva prav smer.

Ni več opravičila, da živita življenje v katerem trpite. Ni več opravičila, da ne veste ali ne znate. V današnjem času vam je na voljo prav vse, da lahko naredite korake ven iz svoje poznanega sveta in zase ustvarite drugačno realnost v prihodnosti. Izbira je vaša.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence