Venerin napoj

Ko sem leta 2013, 13. junija v 13. nadstropju nebotičnika v Ljubljani organizirala prvi ženski večer s predstavitvijo programa The Art of Feminine Presence, si nisem mislila, da me bo številka 13 tako zelo zaznamovala. Od takrat dalje se vse, kar je povezano z žensko energijo aktivira prav na te datume. Tako je bil 13.3. mlaj v Ribah, Venera je bila v konjunkciji z Luno, Neptun pa v konjunkciji s Soncem. Po večerni meditaciji v Klubu 13, se je »recept« za mešanico zlil skozi mene in nastala je čudovito dišeča mešanica sedmih cvetnih esenc, za katero sem vedela, da je namenjena nam, ženskam.

Ženstvenost in senzualnost, utelešenje lastne esence in čutenje sebe, svojih potreb in okrepljena intuicija, so kvalitete, ki jih ta kombinacija esenc v razpršilcu podpira.


Kombinacija cvetnih esenc: Mak, Granatno jabolko in Jasmin žensko pripeljejo v telo, v občutke in s tem ven iz mentalnega telesa. Lažje začuti svoje telo in njegova sporočila, hkrati okrepi občutenje ter zavedanje svoje ženske energije. Tako Oranžna vrtnica lažje prebudi senzualnost in poveže maternico ter srce. Razpršilec je zaradi prisotnosti Maka in Grantanega jabolka čudovita podpora menstrualnemu ciklu. Kombinacija Jasmina in Granatnega jabolka pa ženski omogoči, da prevzame lastništvo nad svojim telesom ter začuti, kaj zares potrebuje. 

Roza rman je specifična esenca, ki zaščiti pred čustveno energijo drugih ter omogoči senzitivnim osebam, da lažje vzpostavijo čustvene meje. Esenca iz Divjega korenja pomirja mentalno telo in odpira notranje videnje. Pomaga pri procesih z različnimi deli osebnosti in podpira integracijo svetlobnih teles. Čisti astralni nivo, celi auro in spodbuja videnje širše slike z višjih nivojev zavedanja. 

Cvetna esenca Konopljike spodbuja žensko duhovnost, intuicijo in uvide. Ko te esence delujejo skupaj žensko podprejo, da postane bolj samo-zavedajoča, v stiku s svojim Višjim jazom ter predvsem, da prepozna kaj je njeno in kaj ne.

Hidrolati, ki odišavljajo razpršilec: Stolistna vrtnica, Lipa in skrivni dodatek za okrepitev božanskega vonja. Ženske smo vendarle skrivnostna bitja, zato mora kaj ostati tudi skrito.

Usklajenost cvetne mešanice z energijo Venere

Venerino potovanje v tem letu naredi močan preobrat. Vsakič, ko se Venera poravna s Soncem (na 10-12 mesecev), se iz jutranjice pretvori v večernico in obratno. Temu rečemo venerina zvezdna točka. Ko se v svojem 8-letnem ciklu premika po nebu izrisuje obliko pentagrama in ko sledimo njenemu gibanju skozi vseh 12 znamenj se izriše čudovita rožna mandala. Junija 2020 je Venera zaključila cikel in z letošnjim marcem vstopila v novega, ki ga bo zaključila 2028. 


Kot večernica nas bo sedaj vodila, da utelesimo nežno, negujočo energijo skrbi zase. Spodbujala bo našo neodvisnost, individualnost in uresničevanje sanj.

Aprilski mlaj v Ovnu in konjunkciji z Venero pa je še OKREPIL njeno energijo. Ker je Venera tista, ki vlada naši lastni vrednosti, se bo ta pričela intenzivno zdraviti in harmonizirati. Venera vpliva na naše srce, s tem na naše odnose, našo strast pa tudi finance. Na Zemeljskem nivoju. Na višjih frekvencah pa predstavlja žensko energijo, Boginjo, Višje srce, ki sočutno bije za kolektivno višje dobro. Kreacija iz srca, odkrivanje lastne lepote in deljenje tega skozi umetnost so kvalitete, ki se izražajo skozi ženski princip.

Med 26.3. in 28.3. ko se je zgodil preobrat v Venerini evoluciji in polna luna v Tehtnici, se je prizemljilo tudi ime cvetne mešanice: Venerin napoj. Počakati sem morala še do mlaja 11. aprila, da so energije mlaja v konjunkciji z Venero dobile zagon in v posebnem obredu aktivirala to mešanico, ki bo podprla nas Ženske, da vstopimo v svojo boginjskost.

Ravno prav smo danes 13.4. – 13 je število Boginje, ženski aspekt in 4 je struktura, vizija, ter moški aspekt, ki poskrbi za materializacijo. Zato je danes tudi rojstvo nove cvetne mešanice, ki bo podprla rojstvo nove Ženske v tebi. 

Ženstvena, senzualna, fatalna, v stiku s svojim telesom in intuicijo, podprta z energijo Venere in usklajena z Življenjsko silo matere Narave.




Prebudi svojo boginjskost - video aktivacija 🥰👇


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence