Valentinovo naj traja celo leto

Vaš partnerski odnos je najboljša delavnica za delo na sebi!


Ko se spreminja zavest človeštva in posameznikov, se spreminja tudi način na katerega ljudje vstopamo v partnerstva in ustvarjamo odnose. Ljudje, ki so nam zelo blizu, še posebej naši intimni partnerji, nam odsevajo naše najgloblje vzorce. Odnosi so odlično igrišče za osebno rast, saj nam nastavljajo zrcalo, ki odseva nas same. Zato pot, ki vodi v izpolnjujoče duhovno razmerje ni vedno lahka.

Mnogo ljudi čaka in išče svojo dušo dvojčico, sorodno dušo, nekoga s komer bo svet zagotovo lepši in brez težav.

To je ena največjih zablod populistične duhovnosti. Kajti duhovno partnerstvo predstavlja najjasnejše ogledalo, ki razkrije veličino duše pa tudi najmanjše neprijetnosti osebnosti. Živeti duhovno partnerstvo pomeni soočiti se z lastno več dimenzionalnostjo in vsem, kar to prinaša. V vseh prijetnih in tistih manj prijetnih odtenkih.

Enkrat na leto praznujemo ljubezen tako, da gremo na večerjo, si kupimo darilca in ustvarimo občutek, da nam je zares mar za partnerja. Kaj pa, če bi to vzdrževali celo leto? Vsakdanje obveznosti nas običajno tako zaposlijo, da pozabimo, kako pomemben je za nas nek odnos. Dokler ni prepozno. Pa je res potrebno čakati, da je prepozno? Zakaj ne bi že prej poskrbeli, da odnos je in ostane harmoničen, srce pa odprto in pretočno za ljubezen?

Odnos se gradi od vsega začetka, ko pa vmes zaškripa, na pomoč priskočijo cvetne esence. V spodnjem gostovanju v oddaji Klepet ob kavi o odnosih skozi jezik cvetnih esenc


V spletni Lekarni za dušo najdete marsikaj prav za področje odnosov. Ne čakajte na Valentinovo!

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence