Popust na vaša čustva

 


😔 Potrebujete nova čustva, ker vaša stara niso prijetna?
😊 Si želite več veselja, radosti in svobode?
🎁 Samo ta mesec vam srečo in ljubezen prodamo z velikim popustom!
Obstaja samo en trik, ki pa ga ne bom zapisala v drobni tisk, ampak vam ga predstavim kar takoj. Trik je, da morate vi povedati vrednost svoje sreče, svojega veselja, občutka svobode, ljubezni, sprejetosti in notranjega miru! Kakšno ceno imajo ta čustva za vas? In na to ceno dobite popust!
Koliko je vredna sreča? 100€? 999€? 5.549€?
Morda lahko kupite ljubezen za samo 99€?
In z 80% popusta samo ta vikend je to le 20€!
Za 20€ dobite zraven še srečo za samo 9,99€ in kot darilo vam dodamo še cel paket notranjega miru. BREZPLAČNO!
Res ponudba, ki jo morate izkoristiti! Nikoli več ne bo tako ugodno v tako kratkem času mogoče priti do najbolj zaželenih čustev.
Ker pa je vaš čustveni prostor omejen, smo samo ta mesec pripravljeni odkupiti vaša stara in neprijetna čustva. Imate anksioznost in občutke depresije? Odkupimo na kilograme. Če nam prinesete vaše nezadovoljstvo pa ga vzamemo kar zastonj.
Trenutno ga je namreč precej za odmet in iznašli smo čisto nov način za predelavo nezadovoljstva v nevtralno energijo. Znebili se ga bomo namesto vas.

🤔👇
Se vam zdi zgornje pisanje smiselno? Menite, da je primerno in možno tovrstno potrošniško trženje aplicirati na čustva? Tudi jaz sem mnenja, da to ni mogoče na takšen način.
A vendar ljudje natanko tako razmišljajo, ko je osebno transformacijo pod mentorstvom potrebno plačati. Kar naenkrat pot do sreče postane draga, ko se meri v urni postavki terapevta. Postane strošek, ki ni nujen in si ga ne morejo privoščiti, ker je bolj nujen nakup drugih materialnih dobrin, ki so otipljive, merljive in imajo fizično težo. Takoj jih lahko vidite, otipate, preizkusite.
Ljudje so za 1 teden dopusta pripravljeni vzeti kredit na banki, ker je dopust v tujini nekaj, s čimer se lahko pohvalijo pred svojimi prijatelji. Za avtomobil v vrednosti več tisoč evrov, bodo odplačevali nekaj let, ker ga sosedje lahko vidijo. Vsak mesec gre na desetine in stotine evrov za različne naročnine za televizijo, zavarovanja, internetne ponudbe…, ki nižajo stanje na tekočih računih in v čustveni banki posameznika.
⭐ Boste res barantali za svoj notranji mir in se pogajali ali bi vaši odnosi lahko bili boljši za polovično ceno svetovanja?
⭐ Ste si pripravljeni privoščiti ljubezen do sebe, če je za to potrebno spustiti navezanost na vaš avtomobil?
⭐ Boste raje kupili jakno z znano znamko na prvi strani ali toplo srce, ki ga ne bo nihče videl, vi in vaši bližnji pa ga boste lahko čutili do konca življenja?
⭐ Boste znali ceniti zaupanje vase, če boste zanj plačali 9,99€, ker je bilo ravno v akciji!?
Veliko študija psihologije in izkušenj sem morala pridobiti, da sem pri »prodaji« coachingov obšla način razmišljanja ljudi o ceni storitve, o vrednosti tega, kar bodo doživeli, ko bodo spremenili svoja prepričanja in sprostili stara čustva.
Še vedno se srečujem s tem, da želijo ljudje videti listek s popustom na nekaj mesečni proces osebne transformacije, a jih razumem, saj so dnevno pogojevani z akcijami, popusti in ugodnostmi.

Nizka lastna vrednost onemogoča prepoznavanje vrednosti in časa drugih.

Še prejšnji teden ste videli čudovit izdelek, v katerega je nekdo vložil svoj čas, znanje, izkušnje in energijo ter čakali na črni petek, da ste lahko ta izdelek kupili po nižji ceni in mu tako zmanjšali vrednost.
Dokler ne boste temu, kar vam je drago-ceno dovolili vrednosti tudi v dragih cenah denarnih valut, boste na nemerljivih nivojih drago plačevali.
Žal čustev ne morete kupiti. Plačate pa lahko vodstvo, pot in zanesljiv proces, ki vas do njih pripelje.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence