Upanje za obupane in neverne Tomaže

Tudi življenjski pesimizem in izguba volje sta rešljiva. Skrivnost cvetne esence Encijan se razkriva in obnavlja povezanost z dušo.

Človek že od nekdaj išče svoj prostor v Življenju. Najti mora svojo smer, svoj cilj, ki mu bo sledil in tega ne more narediti, če ni povezan z vsemi deli sebe. Včasih to zahteva preizkušanje novih stvari, iskanje novih informacij in odkrivanje nepoznanega. 

Ko smo povezani s tistim delom sebe, ki mu običajno pravimo Višji jaz in sledimo vodstvu, ki prihaja skozi srce, občutke in misli, se nam zdi, da vse teče natanko tako kot bi moralo. Nič nas ne spravi s tira, vemo kam potujemo, kdo smo in zakaj smo tukaj. Zaupamo v Življenje, verjamemo, da se vedno zgodi tako kot je za vse najbolje in ne dvomimo vase ter svoje poslanstvo.

Zgoraj zapisani občutki so znak, da ste dobro povezani z Virom. Morda se vam je to zgodilo večkrat, morda le enkrat, mogoče nikoli. Morda ste eni tistih, ki vedno o vsem dvomijo, imajo težave z zaupanjem in zato v vsem najprej vidijo le slabo plat. Če vas muči nenehna negotovost o tem, kam v življenju in ali ste sploh na pravi poti, če imate glavo vedno, ampak res vedno polno skrbi in temnih scenarijev, potem… potem ste idealen kandidat za Bachovo esenco Encijan! Dvomite? Bolj kot dvomite, da bi ti tovrstna esenca lahko pomagala vaši negotovosti, pesimizmu in neveri, da se spremeni v kaj bolj pozitivnega, bolj je to esenca prav za vas. 


Včasih pa potreba po tej esenci ni tako zelo očitna. Lahko se namreč prikrije kot pomanjkanje volje do življenja, nezmožnost videti svetlo točko v prihodnosti in brezup, ki meji že na depresijo. To je lahko posledica izrednih okoliščin, ki jih niste uspeli sprocesirati na čustvenem, energetskem ali mentalnem nivoju. Tovrstne okoliščine so lahko velike spremembe v življenju: ločitev, izguba bližnjega, izguba zaposlitve, selitev v novo okolje ali pa dolgotrajna bolezen, ki je temeljito posegla v vaše življenjske navade.

Vse to običajno zniža vibracijo in oslabi povezavo z Višjim jazom. Izgubite širšo sliko svojega življenja, znajdete se v temni luknji od koder ne morete ven. Vibracija esence Encijan vam pomaga, da se ponovno dvignete iz luknje, da obnovite povezanost z Višjim jazom in dušo ter s tem dobite širši pogled na situacijo. Encijan je esenca za morda bolj ekstremne primere izgube volje do življenja na eni strani, a je hkrati čudovita pomoč, ko želite okrepiti svojo povezanost z višjimi vibracijami svojega svetlobnega bitja.

Esence namreč niso v pomoč samo, ko vam gre slabo ali ste v temni dolini svojega življenja, ampak so tudi fantastična podpora, ko želite še bolj okrepiti svojo povezanost z Virom, ko želite še poglobiti in izboljšati svoje kvalitete in sposobnosti. O vsem tem govori tudi knjiga Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc. In v njej najdete razlago delovanja esenc, opise ter konkretne izkušnje uporabnikov. Ob tem lahko esenca Encijana pomaga, da se lažje povežete s svojim Višjim jazom, ko prebirate opise esenc ter intuitivno močneje zaznate, katera esenca bi bila primerna v obdobju v katerem se nahajate. 

Kje se torej nahajate v svojem življenju? Vas zanima, kaj vse je poleg tega, kar poznate še na voljo? Če so vam všeč zapisi o esencah vas vabim na naslednjo stopničko, kjer lahko v živo izkusite vibracije esenc, razširite svoja obzorja o samozdravljenju in načinih, kje vse vas esence lahko podprejo. Vabljeni v zaprto FB skupino Ljubitelji dobrih vibracij, kjer oblikujemo spletno skupnost, ki se zaveda, da Življenje lahko ponudi veliko več, ko se mu odpremo. Vsak torek zvečer se dobimo na Vibracijski čajanki, ob četrtkih spletno kofetkamo in vmes krepimo svoje vibracije. V stilu Encijana ter drugih cvetnih esenc.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence