Zlato na koncu mavrice



Del razumevanja barvnega sistema Aura-Soma in s tem subtilne anatomije svetlobnih teles so tri zvezde:
  • Zemeljska zvezda pod našimi stopali,  
  • dušna zvezda nad kronsko čakro in
  • inkarnacijska zvezda, ki se nahaja v notranjosti trebušne votline malo nad popkom ter vsebuje hologram našega življenja. 

Barva tega področja med sakralno čakro in sončnim pletežem je zlata. To zlato območje, Zlata zvezda znotraj nas vsebuje dar modrosti. Več pozornosti kot namenimo svoji Zlati zvezdi, bolj se nam odprejo darovi naše lastne modrosti.

Zlato zvezdo aktivirajo tudi energije stekleničke ravnovesja št. 41, ki prav nosi ime Steklenička modrosti in je v zgornjem in spodnjem delu zlate barve. Ni naključje, da je drugo ime za to stekleničko El Dorado, legendarno mesto, kjer se nahaja neizmerno bogastvo, ki čaka na tistega, ki ga bo uspel najti. In energije B41 kažejo na skrivnost bogastva, ki leži znotraj vsakogar med nami.

Zlata zvezda nosi v sebi informacijo prve celice, ki je nastala ob spočetju. 

V tej celici so združene energije materine linije, očetove linije in individualna linija naše duše. Skozi zvezdo dostopamo do modrosti prednikov in lastne akaše. (Članek o inkarnacijski zvezdi ) Ko dostopimo do teh informacij nam je na voljo neizmerna modrost naše lastne duše. Predstavlja misterij obilja, ki leži znotraj nas.

Skrivnost modrosti je v tem, da si je ne moremo lastiti, gre za izkušnjo trenutka, ki ga lahko izkusimo, a ga ne moremo prijeti in zadržati. V tem leži paradoks notranje modrosti. Vsebuje preplet občutkov veselja, pozitivnega odnosa do življenja, modrosti in nas vabi, da najdemo ''lonec zlata na koncu mavrice''.
Obilje tako ni nekaj, kar prihaja od zunaj, ampak se skriva znotraj nas. Gre za občutenje polnosti, varnosti, sreče, je potovanje skozi lastne plasti svetlobe, ki vibra s frekvencami, katerim odgovarjajo vse mavrične barve.
A kaj se zgodi, ko se naš človeški raz-um vplete in se sprožijo mehanizmi človeškega Ega? Ko namesto notranjega potovanja do odgovorov lastnega duha, iščemo zunanje potrditve v materialnem svetu? Ko čakamo, da se bo najprej zgodila manifestacija v materialnem svetu, da bomo lahko čutili notranjo srečo, izpolnjenost in obilje? Ko notranji strahovi predajo moč zunanjim silam?

Pozabimo, da so odgovori znotraj nas in na dejstvo, da nosimo vse odgovore v sebi. Svojo moč predamo, sreča postane odvisna od drugih. Vse to se zgodi na področju sončnega pleteža, ki skrbi za našo moč in samo-zavest, zvedanje sebe in svojega bistva. Prenehamo voditi svoje življenje in se prepuščamo zunanjim silam, ki nas vodijo glede na naše strahove.

Tako se je steklenička El Dorado v mojem setu v zgornjem delu iz zlate obarvala v rumeno. In postala enaka kot steklenička B4, ki se imenuje tudi Sončna steklenička. Povezana je z arhetipom Cesarja, ki predstavlja kombinacijo intelekta in modrosti. Saj je močan vladar lahko le tisti, ki uporablja oboje. B4 predstavlja tako energije moči, ki izhajajo iz intelektualnega znanja in v kombinaciji z uporabo notranje modrosti.


Zame je primer takšnega modrega vladarja biblijski kralj Salomon. Zgodovina pa priznava takšno kombinacijo otomanskemu kralju Sulejmanu Veličastnemu, rimskemu cesarju Augustu, britanski kraljici Vikotriji in avstroogrski Mariji Tereziji ter francoskemu kralju, ki je imel celo naziv sončni kralj, Ludviku XIV.

To so modri vladarji, ki so si prizadevali za mir, podpirali umetnost, znanost in svojo moč uporabljali za dobrobit vseh prebivalcev v kraljestvu. To je močno povezano s tem, da si notranje modrosti in tovrstnega zlata ne moremo lastiti.

V trenutku, ko jo najdemo, jo predamo naprej in ni več naša. Najprej nas za trenutek napolni, potem pa se razlije v svet in ga obogati.



Sprememba v steklenički B41 je tako očitna, da je barva popolnoma enaka kot v B4. Uganete katera je katera?

Spremembe barv v Aura-Somi niso nič nenavadnega, saj gre za žive energije, ki se prilagajajo kolektivnemu in individualnemu nezavednemu. S spremenjeno B41 hkrati obdelate tudi B4 in tako dobite dve v enem. Vendar vas mora to poklicati. 



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence