Zavrnjena, zavržena, zapuščena duša Ženske

Ko sem meditirala ob izboru stekleničk ravnovesja že pred nekaj časa, sem začutila globoko povezanost s sodobno arhetipsko žensko in njeno zgodbo o iskanju moškega. Stekleničke so sprožile proces. Bila sem del Nje in Ona del mene. Duša, ki je tisoče let podoživljala karmično zgodbo ljubezni in strahu. Zato sem jo zapisala. Zate.


Najprej nekaj za tvoj um in hitro razumevanje stekleničk na sliki
1. Prva steklenička v izboru je bistvo trenutne situacije in je v tem izboru t.i. Steklenička prehoda - ko umremo, da bi se znova rodili pa tudi poduhovljenost materialnega zato tudi rešilna steklenička za kronsko čakro in povezanost s pravim izvorom. 

2. Druga steklenička pokaže izziv, ki ga trenutno predeluje oseba – v tem izboru steklenička z imenom Robin Hood – junak, ki je izgubil vse in v tem našel svoje poslanstvo, zbral skupino mož, ki so jim rekli tudi Men in Green oz. Green Men - nakazuje ukvarjanje z moško energijo, izgubami in iskanjem.

3. Tretja steklenička predstavlja energije tukaj in zdaj je Nadangel Azreal - koralna energija sodelovanja, povezovanja in še posebej pri ženskah spodbuja sprejemanje ter harmonizacijo z moškim aspektom na precej globokih nivojih. uravnoteženje moškega in ženskega principa na celičnem nivoju. Je tudi steklenička, ki spodbuja zdravljenje šokov in travm iz daljne preteklosti.

4. Četrta je steklenička Brezpogojne ljubezni - nakazuje tisto kar prihaja. Podpira proces rebirthinga in vzpostavlja pretok ljubezni skozi srce.

Zgodba namenjena tistemu delu tvoje notranje ženske, ki išče in hrepeni, a se hkrati boji globokega odnosa z moškim.

"V tistem trenutku je začutila globok prastrah pred odprtostjo, pred tem, da se preda moškemu. Strah pred moškimi. Misli so skočile v njeno zadnjo izkušnjo, ki jo je imela s partnerjem in si dopustila videti vso svojo bolečino, ki jo nosi v energetskem telesu zadnjih nekaj tisoč let. Zavrnjena, zavržena, zapuščena – glavne tri besede, čustvena stanja, ki jih (po)doživlja znova in znova. Ko se odpre, ko odpre svoje srce, se zgodi bolečina. In zato se ne odpre, ne zaupa. Ne zaupa sebi, ker očitno ne zna izbirati partnerja, saj vsakič doživi potrditev, da ob odpiranju lahko izkusi le bolečino. Ne dopusti si videti ljubezni, ker je očitno ni vredna. Vsaj ne tiste med žensko in moškim. Ljubezen, ki ni bila vračana. Znova in znova je hrepenela po njej, a je ni dobila. Dobila je le bolečino, zavrnjenost, dobila zavrženost in zapuščenost. Zato je tokrat zbežala, zato je bila ona tista, ki je prva zapustila zvezo, da ne bi ponovno doživela bolečine.

Ne ve več, kako je, če jo moški zares vidi. Ne ve več, kako je če se odpre in prepusti. Ve le to, da je nevarno. Spomin ji pravi, da ne sme zaupati moškim. Ne sme zaupati niti sebi. Ne sme zaupati v ljubezen. Toda hrepenenje po združitvi ostaja. Daljni spomin na eone let, ko je bilo to mogoče obstaja. Želi, a ne upa. Ne zaupa več. 

Zgradila je zidove. Edina zaščita je njen Ego in njena močna osebnost. Edini način je, da je nedostopna. In zato izbira nedostopne moške. Za začetek očeta, nato starejšega partnerja, poročenega, nekoga prek on-line veze na drugi celini, alkoholika... Obdaja se z nenevarnimi moškimi, ki imajo v sebi veliko ženske energije, pasivnosti. Ob njih se čuti močnejša in zato bolj varna. Niso ji nevarni, ker jih z lahkoto obvladuje. Z žensko energijo zna. Tisočletja že ni srečala božanskega Moškega, zato ni bila soočena z zdravo moško energijo. Ne zna je več niti sprejeti. Ne zna se več prepustiti. Ker prepustiti pomeni podrediti. Podrediti pomeni predati moč in takrat se zgodi zloraba, zavrženost, zapuščenost. 

Zgradila je zid, ki jo varuje, ki ne spusti nikogar blizu, a tudi nje ne spusti ven. In zato da lahko le delček sebe, da zaščiti svojo celoto. Da ne bi bila več zapuščena. Da ne bi bila več zavržena in zavrnjena.

Zave se, da mora nekaj narediti drugače. Da mora spustiti obrambe, dopustiti, da se ljubezen in sočutje vrneta. Da se objame. Da se dotakne vseh svojih zavrženih, zapuščenih in zavrnjenih delov. Da jih napolni z ljubeznijo. Da jim da čutiti, da so del stvarstva in brezmejne ljubezni. Da je njen Bog ni zapustil. Da je vedno tam, da je samo padla v iluzijo ločenosti, da je sama verjela, da je ločena od Njega.

In ta padec, to ločenost je preigravala znova in znova. Iskala na vseh napačnih koncih, v vseh napačnih moških. In sedaj je ta vzorec tako močan, da verjame, da je resničen. Verjame, da je ločena. Verjame, da nisem vredna ponovne združitve. Ker mora biti nekaj narobe z njo. Ker očitno ne zasluži in ni vredna biti cela. Vse to so strahovi, bolečine in občutki, ki tlijo v senci, ki prežijo na vsak košček ljubezni, da ga pogoltnejo in ji pokažejo, da je ni vredna.

Toda čas je. Čas je, da se zbudi iz te iluzije. Čas je, da se vrne domov, k sebi, k Boginji. Čas je, da spozna, da nisem zavržena in zapuščena. Čas je, da se spomni svojega božanskega porekla, svojega boginjskega izvora. Čas je, da si dovoli in dopusti, da se spomni, da je sočutje, brezpogojna ljubezen, božanska ženska energija, ki se izraža. In ne samo, da se izraža, ustvarja in kreira na božanskem nivoju. Čas je, da se življenjska sila ljubezni ponovno združi z zavestjo, ki ustvarja oblike, strukturo in omogoča materializacijo in s tem utelešenje ljubezni. Čas je, da se dvigne nad iluzijo izkušenj, ko je bila odcepljena od svojega vsemogočnega JAZ SEM. Čas je, da ozavesti svojo Divine Feminine  vlogo in ponovno vstopi v poslanstvo tega, za kar je bila ustvarjena. Čas je, da zaupanje transformira v gotovost vedenja. V dejstvo lastne nesmrtnosti in združenosti v Enosti. Dovoli si biti Ona. Dovoli si biti soustvarjalka novega sveta. Ponovno. In to ne sama, ampak z Njim."




Vpogled v barve tvoje tuše, v zgodbo, za katero želi tvoja duša, da jo izveš, se lahko prijaviš tudi ti. Več o terapevtskem svetovanju Aura-Soma pa najdeš na tej povezavi.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence