Ojoj cepiti se je treba! Kaj pa zdaj?


To ni članek za ali proti cepljenju. V tem zapisu želim podati rešitve, ki zmanjšajo morebitne negativne vplive cepljenja. Kaj je in česa ni v cepivih je težko reči, saj je večina študij, ki spremljajo učinke cepljenj financirana s strani farmacevtskih podjetij in zato težko govorimo o objektivnosti. Neodvisni preiskovalci pa ugotavljajo, da cepiva vsebujejo  tudi različne viruse, gensko spremenjene živalske bakterije in predvsem težke kovine, kar proizvajalci cepiv odločno zanikajo. Z napredkom znanosti naj bi v cepivih našli tudi mikro in nanodelce, ki v cepivih nimajo kaj iskati.

Na drugi strani zagovorniki cepljenja trdijo, da so ravno cepiva pomagala, da so izginile težke otroške in druge bolezni, ki so nekdaj redčile prebivalstvo, kar je tudi res. Komu verjeti prepuščam vsakemu posamezniku, prav tako odločitev o cepljenju, vendar se pojavlja čedalje več stranskih učinkov, ki jih pripisujejo ravno cepljenjem. Starši, ki želijo svojim otrokom le najboljše, so velikokrat v precepu ali naj cepljenje otrok sprejmejo ali zavrnejo.
https://www.lekarnazaduso.si/avstralske-esence/i_97_purifying-essence-30ml

Mešanica avstralskih esenc imenovana Purifying Essence je učinkovita podpora razstrupljanju. V kombinaciji z Emergency Essence lahko omili negativne učinke cepljenja. Emergency je priporočljivo dati otroku oz. komurkoli, ki ga čaka cepljenje že nekaj dni pred cepljenjem, takoj po cepljenju in še kak dan ali dva kasneje. Po cepljenju se priporoča 1 mesec jemanja esence Purifying, da podpre telo pri izločanju nevarnih kemikalij, težkih kovin ter nevrotoksinov, ki naj bi bili prisotni v cepivih.

Dokazano je, da dojenje jača imunski sistem otroka, vendar včasih to ni mogoče ali pa je tudi mati imunsko šibka. Za krepitev energetskega imunskega sistema, ki je pomemben dejavnik pri zmožnosti telesa, da premaga viruse, bakterije in druge strupe, ki zaidejo vanj, je primerna esenca Illawarra Flame Tree, ki se nahaja tudi v esenci Dynamis. 

Če vam odločitev o tem ali cepiti svojega otroka povzroča težave, se priporoča esenca Paw Paw, ki se nahaja v mešanici Cognis. To vam bo pomagalo jasneje slišati svoje misli in intuicijo. Če pa vas je strah sprejeti odločitev pa je priporočljiva esenca Illawarra Flame Tree, ki vam da potrebno samozavest, da prevzamete odgovornost za svoje odločitve.

Včasih cepljenje (še posebej, če je prisotna reakcija) lahko vpliva na kranialne kosti v lobanji. To so zelo mehke kosti, ki se širijo in krčijo med otrokovim dihanjem. Pri večini otrok, ki imajo težave z učenjem, so kranialne kosti rigidne. Boab in Bush Fuchsia sta esenci, ki pomagata pri tej težavi. Otroci z rigidnimi kranialnimi kostmi imajo več težav z učenjem in prav Bush Fuchsia je namenjena težavam z učenjem, saj uravnava desno in levo možgansko polovico ter energetsko očisti nevrološke poti. Limfa v telesu skrbi za odvajanje strupov in esenca Bush Iris, ki se nahaja v mešanici Purify spodbuja delovanje limfnega sistema.

Odločitev ali boste bili boj z mlini na veter zdravstvenega in pravnega sistema je težka in na drugi strani je želja za dobrobit vašega otroka zelo močna. Včasih je potrebno poskrbeti, da je volk sit in koza cela in esence poskrbijo prav za to, da je škoda čim manjša.

Veliko lastnikov malih živali, se sooča s podobnim dejstvom, saj je cepljenje za živali obvezno. Tudi njim lahko pomagate z Emergency Essence in nato prečistite telo s Purifying Essence.

Vse mešanice esenc najdete na www.lekarnazaduso.si, za pripravo individualne mešanice pa se obrnite na enega od ceritificiranih ABFE svetovalcev.

Povzeto iz knjige Happy Healthy Kids, avtor: Ian White




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence