Smerokaz za življenjske odločitve

Kaj želite početi v življenju? Katera je za vas prava smer? Ali v new age besednjaku: kaj je vaše poslanstvo? Za pravo smer v življenju lahko vprašate vedeževalko ali pa svoj Višji jaz. Za povezavo z njim potrebujete le Bachovo esenco Divji oves

Ko smo se kot družba prenehali ukvarjati z golim preživetjem, smo dobili čas in energijo, da se posvetimo svoji osebni rasti. Ni več samoumevno, da samo nadaljujemo, kar so počeli naši starši. Nove generacije od druge svetovne vojne dalje za svoje preživetje in preživetje družino niso več delale kot pestrne, pastirji in hlapci, lahko živijo svoje otroštvo. Še več. Otroke so začeli spodbujati, da začnejo kreativno ustvarjati, da lahko izbirajo in sebe vizualizirajo v različnih poklicih, ki jih bodo opravljali ko bodo odrasli. Spodbuja se talente in namen talentov je, da se izrazijo.

Seveda ni povsod tako. Še vedno je ogromno otrok in mladostnikov, ki še nimajo dovolj zavestnih staršev, da bi jih spodbujali in podpirali, ali pa želijo preko svojih otrok živeti svoje neizpolnjene želje. Tako se veliko talentov zatre in pozabi.

V odrasli dobi se ti dve skrajnosti lahko kažeta kot pomanjkanje življenjske usmerjenosti. Na eni strani ljudje, ki imajo vse možnosti odprte, veliko talentov in znanja. Nikakršnih težav nimajo z učenjem novih spretnosti in doseganjem uspehov. So ambiciozni in najdejo zelo nenavadne poti, da bi uživali v življenju. 

A vendar niso srečni, saj se počutijo izgubljene. Ves čas iščejo nove priložnosti, trenutna poklicna pot jih začne dolgočasiti, pa čeprav so v njej uspešni. Zaradi svojega večnega skakanja, se pogosto znajdejo v družbi, ki jih ne osrečuje, saj ne dosega njihovega intelekta oziroma duhovnosti, zato se počutijo frustrirane in nezadovoljne.

Na drugi strani so ljudje, ki imajo svoje sposobnosti zatrte in so prisiljeni, da opravljajo delo, ki jih ne veseli, kaj šele izpolnjuje, saj ni usklajeno z njihovim notranjim kompasom. Sčasoma se njihova notranjost temu upre in popade jih brezvoljnost, začnejo odlašati, ne vidijo smisla.

Nobena od skrajnosti ne bo pomagala k pravi odločitvi, saj je glavni vzrok prekinjena povezava z Višjim jazom. Ta se izraža kot nezaupanje v lastne sposobnosti, v izbire in odločitve. Na srečo obstaja pomoč v obliki Bachove esence Divji oves. Ob jemanju esence boste ponovno začutili sami sebe, postali mirnejši in bolj bsteo zaupali lastnim odločitvam. Sposoben bo videti svojo prihodnost in ponovno se bo lahko zanesel na svoj Višji jaz, ki bo vodil njegova dejanja. Ko se bo odločil za karierno pot, pa naj bo še tako nenavadna, ne bo prostora za omahovanje.



http://bit.ly/DivjiOves



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk in ognjen začetek nove verzije Tebe

Tečaj cvetnih esenc 22. aprila

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?