Kaj izbirate?


Da se svet spreminja in ni nič več tako kot je bilo ste verjetno že opazili. Čeprav večina ljudi še pridno zatiska oči pred spremembami in deluje v skladu s starimi navadami razmišljanja in čustvovanja, smo že kar nekaj časa v novem, drugačnem. Leta 2007, ko sem zapisala svoje prve objave na prvi blog, sem napisala, da so frekvence Nove Zemlje  že tukaj in se nanje že prilagajamo.

» Celice v naših telesih se preoblikujejo in celične stene se iz karbonske preoblikujejo v kristalno strukturo. Postajamo torej kristalna bitja. Že nekaj časa se govori o kristalnih otrocih, ki prihajajo na svet. Sedaj z novo frekvenco pa odrasli ljudje prevzemamo kristalno strukturo in z njo povezane lastnosti.«

Ta odstavek je bil napisan pred desetletjem in v tem času so se vse te spremembe že zgodile. Ne gre toliko za biološko spremembo strukture, ampak za energetsko. In ta lahko drži mnogo višje frekvence kot prejšnja. Imate kdaj občutek, da živite v dveh ali več vzporednih realnostih? Da se situacije odvijajo na več nivojih? Da se vas določene zadeve bolj dotaknejo kot nekdaj?

Naša človeška zavest živi v tukaj in zdaj, zato ne zazna nobene posebne spremembe. Pomislite kje ste bili in kaj ste počeli pred 10. leti. Ali mislite, da ste še vedno ista oseba? Niste samo starejši in modrejši, temveč je tudi vaša zavest drugačna.

Dolgo so nas svetlobna bitja učila, da moramo za svoje delovanje prevzeti odgovornost. Angeli so nas vodili k najboljšim možnostim in priložnostim. Vse, kar je bilo potrebno, je bilo prisluhniti njihovemu vodstvu. Toda navodila so sedaj prenehala. Nadomestilo jih je vprašanje: kaj izbiraš?

Ko postanemo ustvarjalci lastne realnosti, ni več navodil in smernic, kaj je najboljše. Mi sami smo tisti, ki se odločamo. Zato je vsaka odločitev prava. A ljudje se bojijo izbrati. Bojijo se, da ne bodo izbrali prav. Da se bodo napačno odločili. Toda napačnih odločitev ni. Vsak trenutek imamo namreč možnost nove izbire. 

Ste kdaj sestavljali lego kocke in pri tem pustili domišljiji prosto pot. Poizkušali ste, nekaj podrli, sestavili na novo, za neko idejo vam je zmanjkalo kock in ste nekaj spremenili… Igrali ste se s poizkušanjem. In na enak način sedaj igramo igro Življenja. Ustvarjamo z gradniki, ki jih imamo na voljo. Včasih se ideja posreči, drugič nimamo pravih elementov, tretjič se nam kaj podre… Ampak bistveno je, da ustvarjamo in hkrati izkušamo svojo stvaritev. Večkrat kot nekaj zgradimo in se podre, več imamo veščin za naslednje izbire. Napredujemo. Če pa se pri tem uspemo še zabavati, je to čisti bonus. Življenje je igra čustev, misli, odnosov, ustvarjanja in izkušanja lastne kreativnosti.

Pri vseh izbirah pa le niste sami. Prave vibracije in prave esence, da svojo zavest podprete in ji pomagate preko ovir ter preseganja navad, vam pomagamo v Lekarni za dušo. Osebna analiza in svetovanje ob izbiri esenc, vam pomaga, da se osredotočite na želeno smer. Da izberete pravo podporo na svoji poti.





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk in ognjen začetek nove verzije Tebe

Tečaj cvetnih esenc 22. aprila

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?