Nosečnost in Bachove esence


Bachove esence so primerne za vse NOSEČNICE, DOJEČE MATERE, DOJENČKE TER MAJHNE OTROKE

Velikokrat dobim vprašanje ali so Bachove in druge cvetne esence primerne za nosečnice. Zato je to moj osebni odgovor vsem nosečnicam, doječim materam ter skrbnim mamicam, ki želijo svojemu dojenčku ali odraščajočemu otroku olajšati življenje brez kemičnih zdravil.

Odgovor je DA!

Z esencami vnašate INFORMACIJE. To pomeni, da v vaše energijsko telo vstopi informacija oz. vibracija nekega optimalnega stanja. Na primer esenca trepetlike uravnava anksioznost, strahove brez oblike, brez razloga in poimenovanja. To pomeni, da esenca trepetlike pomaga prepoznati božansko moč ljubezni, ki razsvetlitemo, da pričnete videti svetlejšo in pozitivno plat življenja. Pripravljeni ste raziskati nezavedne nivoje brez strahu ter jih ozavestiti v vaše dobro ter dobro tistih okoli vas. To stori tako, da v vaše energijsko polje vnese VIBRACIJO oz. INFORMACIJO takšnega stanja, da se vaši energetski nivoji lahko z njo uglasijo.

Vaše energetsko telo, ki ga sestavljajo različna energetska telesa (eterično, čustveno, mentalno, duhovno, astralno...) ima lastno INTELIGENCO, ki je veliko 'pametnejša' od našega omejenega razuma, zato zna te informacije ustrezno uPORABITI in se z njimi uglasiti. Zaradi tega se vse cvetne esence lahko uporabljajo ne glede na to katera zdravila jeste, s kakšnimi dodatnimi metodami se zdravite in ali jih vzamete pred kosilom ali po njem.

Druga skrb, ki jo izraža veliko nosečnic je ali so esence škodljive, ker VSEBUJEJO ALKOHOL. Priznam, da se ob tem vprašanju le nasmehnem, ker je v kisu na vaši solati več alkohola kot ga užijete s tem, ko vzamete nekaj KAPLJIC esence ter jo razredčite v kozarcu vode! Alkohol, ki je v esencah je tudi že predhodno zmešan z vodo, tako verjemite, da ne jemljete špirita. Vse nosečnice naj tako potolažim, da vam količina alkohola, ki se nahaja v dveh kapljicah esence ne more škoditi. Če vas je pa pretirano strah pa takoj esenco trepetlike in krinkarja naročite, da se umirite.

Alkohol v esencah je problematičen le v primeru zdravljenega alkoholizma, ko lahko vonj in okus osebo spomnita na tisto, čemur se želi izogniti - alkohol. Od 10ml stekleničke se tako ali tako ne moreš napiti ;)

Zaradi alkohola v esencah ne boste nič manj veganski, duhovni, nič manj abstinenti, nič težje ne boste meditirali, ker nekaj kapljic v kozarcu vode ne moreta biti problematični. Alkohol v esencah je namenjen temu, da se konzervira informacija. Esence se namreč izdeluje po izredno enostavnem postopku.

Vodni izvleček se pripravi tako, da se za tri ure na sonce postavi stekleno čašo, vanjo natoči svežo studenčnico in na vodno gladino postavi cvetove izbrane ratline. Lahko pa se v posodo natoči studenčnica, na gladino položi cvetove izbrane rastline in to vre pol ure, da se dobi prevretek. Tako dobljen izvleček se prične redčiti. Rezultat prvega redčenja z alkoholom je tako imenovana matična tinktura. Ponovno razredčenje z alkoholom da osnovno raztopino (osnovno stekleničko, koncentrat t.i. stock bottle).

In to je to. Preveč enostavno, da bi naš (raz)um dojel, kako lahko nekaj tako enostavnega v resnici deluje. Toda deluje. Preverjeno, že skoraj 100 let, po vsem svetu. In zato lahko te cvetne esence (esenca = bistvo nečesa) uporabljate NOSEČNICE, DOJEČE MATERE in vaši OTROCI od rojstva dalje.

Uporaba esenc vpliva na t.i. neoprijemljive nivoje posameznika: čustva, miselne vzorce, energijska telesa... in v nobenem primeru ne nadomešča zdravljenja uradne medicine na fizičnem nivoju. Esence lahko jemljete ob jemanju drugih zdravil, nikakor pa esence niso razlog za prekinitev zdravljenja z zdravili uradne medicine. Esence na fizičnem nivoju vsebujejo vodo in alkohol in nobene druge kemične ali organske spojine.





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk in ognjen začetek nove verzije Tebe

Tečaj cvetnih esenc 22. aprila

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?