Aura-Soma in kvintesence



Energije kvintesenc v vašo auro vnesejo vibracijo vnebovzetih mojstrov. To so izredno subtilne a hkrati intenzivne energije, ki vas povežejo z vašim notranjim mojstrom in vnebovzetim mojstrom katerega ime nosijo. Pri nanašanju kvintesence lahko naredite tudi manjši obred kakršnega vam v spodnjem videu predstavlja Mike Booth, direktor Aura-Soma Academy. Kvintesence, ki so vam na voljo pa najdete na tej povezavi.



Kvintesence so namenjene čiščenju in zaščiti vašega auričnega polja, zato jih lahko uporabljate dnevno ali ob posebnih priložnostih, v meditaciji, ko se želite povezati z esenco posameznega mojstra. Energije kvintesenc niso posebej uglašene na vašo individualno vibracijo, zato jih poleg vas lahko uporabljajo tudi drugi ljudje. Še posebej čudovite so skupinske meditacije ob podpori posameznih mojstrov.
 
Za dvig vibracije v prostoru lahko kanete 5 kapljic kvintesence v izparilnik in tako vnesete prostoru energijo posameznega vnebovzetega mojstra. Lahko kanete 3 kapljice v masažno olje ali kopel in se okopate v teh čudovitih mojstrskih vibracijah. Načinov uporabe je torej več, vi pa izberite tistega, ki ga najbolj začutite. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence