Akcija, motivacija in prava usmeritev


Pozdravite mesec marec z odprtimi rokami. Marec je tretji mesec v letu, mesec "novega rojstva", prebujanja ustvarjalnosti in novih poti, ko se zima končuje in prihaja pomlad, kar pomeni čiščenje na vseh nivojih, mentalnem, telesnem in fizičnem (Lesnika je super esenca za čiščenje - tudi kot podpora spomladanskemu razstrupljanju organizma) - čas, da se odprete ustvarjalnosti, novostim in osredotočite na  vse cilje, ki bi jih radi dosegli.

Marec  vas spodbuja, da naredite korak. Naprej!


Zdaj je čas za ukrepanje, čas za sebe in vsi, ki ste sposobni in pripravljeni narediti vse, kar je potrebno, da doseže svoje cilje, vas ta mesec v tem močno podpira. To je tudi čas, ko je sposobnost načrtovanja, organiziranja in doseganja osebnih ter poslovnih ciljev bistveno povečana. Namreč, prihaja konec enega letnega časa in odpirajo se možnosti za novosti (rojstva) in tisto, kar sami potrebujete narediti zase, bo toliko bolj jasno in izrazito. Torej, vaš um bo jasen. Brez slabe vesti, občutka krivde in nemoči, boste lahko videli jasno sliko in se osredotočili na doseganje svojih ciljev. Vse ali nič. Brez polovičarstva. Pridobili boste zaupanje v svoje sposobnosti in sebe. To je čas za korak naprej,  da se stvari lahko dogajajo in več ne odlašajo. Ne izogibajte se dela in truda, vse kar boste počeli, počnite zase. Zdaj je pravi trenutek, da naredite stvari zase.

Mesec marec vam bo dajal ogomno energije, da se boste lahko usmerili na delo in podrobnosti, ki jih morate narediti zaradi sebe. Podpiral vas bo v poslovnih odločitvah. To je čas, ki vam lahko prinese pomembno priložnost in povzroči napredek z mesta, na katerem stojite.

Potrebno bo naravnati pristop "can-do" miselnosti (zmorem)!

To vam bo zelo koristilo, še posebno pri vsem, kar vključuje poslovanje. V marcu bo vaša sposobnost za spodbujanje sebe, svojih načrtov in poslovnih ciljev okrepljena.

Možnosti in priložnosti za spoznavanje novih ljudi, ki vas lahko podpirajo v vaših prizadevanjih, bodo zelo izrazite. Morda boste morali žrtvovati nekaj svojega časa in energije, za sedanji krog ljudi, a vendar, vas bo to usmerilo na pravo pot. Ne zapirajte se priložnostim.

Mesec bo navdihoval in motiviral vse, ki želijo spremeniti stvari in  se premakniti z mrtve točke.

To bo razburljiv čas, ko se bo vse zdelo bolj intenzivno in bolj "živo", jasno ter bolj v "barvah".

Če ste bili v februarju še zelo občutljivi, sedaj ne boste več. V zraku bo AKCIJA.

Marčevski preskok novo prebujene energije zagotavlja priložnosti, da vidite večjo in bolj natančno sliko, česa si želite in vaše poti do tega. Vaš notranji zagon bo izjemno močan. Iskoristite ga.

To bo omogočilo razvoj dogodkov v pravo smer za vas in vas bo premaknilo iz sedanjega neudobja ter odkrilo vaš resnični potencial, kljub temu, da vam okolje skuša dopovedati, da ste omejeni.

Niste!

Esenca Scleranthus/Mešič pomaga pri neodločnosti pri velikih in majhnih stvareh, ko se med dvema možnostima ne morete odločiti, vidite več poti, pa ne veste, katera je prava za vas. Pomaga, da se lažje  odločate in da so odločitve jasne ter nedvoumne. Izrazite in jasne  energije v mesecu marcu ravno to podpirajo- odločitve in jasne cilje.

Če v življenju zamujate priložnosti predvsem zato, ker se ne morete odločiti na katero pot bi se podali, se nahajate v negativni fazi Mešiča. Mešičevo osebnost se mnogokrat ponazarja s kobilico – skače iz ene ideje na drugo in reagira na vsak, še tako majhen impulz iz zunanjega sveta.

Pogosto taka neodločnost povzroči, da oseba zamuja priložnosti, saj preostali svet preprosto ne more čakati, da bi se že enkrat odločila.

Ko se preprosto ne morete odločiti, vam bo pri tem pomagala Bachova esenca Mešič. Po zdravljenju s to esenco se povezava s samim seboj  na novo vzpostavi in simptomi razdvojenosti izginejo. Cilj je jasen. Vidna bo velika moč koncentracije in odločnosti. Oseba bo postala vsestranska in prožna ter sposobna razmisliti o obeh plateh medalje in na koncu sprejeti ustrezno odločitev zase.

Ob vsem, kar se bo dogajalo v tem mesecu, torej poslovne in osebne odločitve, cilji, fokus, vas lahko podpira tudi  Bachova esenca Divji oves/Wild Oat, ki vas pomaga usmeriti
  • ko ne najdete prave poti, 
  • ko imate toliko talentov, da ne veste, katerega izbrati,
  • ko razmišljate o pravi šoli, poklicu ali življenjski usmeritvi.
Esenci se med seboj lepo podpirata. Razlika je v tem, da vas Mešič podpira, ko se ne morete odločiti, Oves pa takrat, ko tavate v megli. Obe esenci skupaj pa vas podpreta, da postane vaša usmeritev popolnoma jasna in nedvoumna. 




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence