Preskoči na glavno vsebino

O nas

LEKARNA ZA DUŠO

Lekarna za dušo je najstarejša spletna trgovina z Bachovimi esencami v Sloveniji. Manca Razboršek se je leta 2009 odločila, da se poveže s tretjim največjim angleškim proizvajalcem esenc Crystal Herbs ltd. iz Anglije, ker sledijo enaki filozofiji, ki ji je sledil dr. Edward Bach in sicer, da naj bodo esence dostopne kar se da širokemu krogu ljudi.

Manca Razboršek s.p. je uradni distributer Crystal Herbs esenc za Slovenijo.

Bachove esence v Lekarni za dušo so izdelane po originalnih navodilih dr. Edwarda Bacha, pri mešanju z alkoholom se uporablja ekološki brandy izdelan izključno za Crystal Herbs. Vse esence so ročno izdelane s skrbnostjo in ljubeznijo ter pod vodstvom vnebovzetega mojstra Kuthumija, cene so postavljene tako, da so resnično dostopne vsakomur. To je del filozofije, ki ji je sledil Dr. Bach, ki ji sledijo pri Crystal Herbs in prav tako Manca Razboršek kot uvoznica.

Preteklost in prihodnost


6. Septembra 2012 je po 3 letih spletnega delovanja pod imenom Zdravljenje duše, nastala prva Trgovina za dušo, spletna trgovinica, ki je vsebovala in ponujala vse potrebno za dosego našega notranjega miru, ravnovesja in duš(ev)nega zdravja. Trgovina za dušo je bila odlično sprejeta in čedalje bolj obiskana, zato je potrebovala prenovo.

Po nadaljnjih treh letih delovanja na trgu, razvoja in rasti ter nenehnega posodabljanja in razširitve naših izdelkov in storitev, smo se odločili posodobiti, prenoviti in preimenovati našo Trgovino za dušo v Lekarno za dušo, ki je »odprla svoja vrata«  7. Septembra 2015.

Vizija


Z nenehnim investiranjem v razvoj, širitvijo asortimana proizvodov in krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav s strateškimi partnerji želimo postati najbolj prijazna alternativna lekarna z orodji za duš(ev)no zdravje.
Lekarna za dušo ponuja največ esenc in informacij na enem spletnem mestu.

Želimo vam ponuditi prednosti hitrega in učinkovitega rezultata pri izbiri in naročnaju esenc ter pridobivanja vseh potrebnih informacij na enem mestu.

Hvaležni smo vam, ker nas zvesto spremljate in ste pripravljeni narediti ogromno za svoje notranje zdravje in kakovostno življenje, zelo smo ponosni na vas. Vabljeni, da nas spremljate tudi v prihodnje. Vsi novi člani pa ste vedno dobrodošli. Tukaj smo zaradi vas.  

Manca in Marina, ekipa Lekarne za dušo

Manca Razboršek


Life coach, transformacijska mentorica za ženske, angelska terapevtka in avtorica knjige Angelski svetilniki, deluje na področju osebnostnega in duhovnega razvoja ter pomaga ženskam, da aktivirajo svojo žensko esenco ter naredijo v življenju tiste spremembe, ki jim pomagajo, da stopijo v svojo avtentičnost ter prebudijo notranjo boginjo, svečenico ali modro žensko, ki postane navdih vsem drugim. Po strokovni izobrazbi pa diplomirana sociologinja z MBA diplomo in desetletjem izkušenj s področja kadrovanja ter dela z ljudmi. Podjetnica, ki verjame v združevanje poslovnega in duhovnega sveta, uči ženske, kako priti v stik s svojo žensko esenco, negovati ženstvenost ter razvijati lastno avtentičnost.

Njena želja in poslanstvo je popeljati ženske na pot ljubezni do sebe, jim ponuditi varen prostor, kjer lahko odprejo srce in pridejo v stik same s seboj. Nauči jih, kako razumeti in upravljati svoja čustva ter energijo, kako komunicirati in živeti v skladu s svojo dušo. Manca pravi: "Gre za ponovno najdenje sebe. Ko prideš v stik s svojim bistvom in se zaljubiš vase. Ko najdeš to, kar si bila, preden so ti drugi povedali, kdo bi morala biti."


Marina Vujin


Ekonomistka z neverjetnim darom za poslušanje ter postavljanje pravih vprašanj. Leta 2015 se je pridružila Lekarni za dušo in skrbi za prodajo ter logistiko spletne trgovine. Skozi raziskovanje človeške psihe in pvoezave z esencami navdihuje v mesečnih spletnih nasvetih.