15. marec 2020

Cvetne esence v času epidemije


Kaj in zakaj je v tem času pomembna energetska higiena, kako poteka zdravljenje čustev in dvig vibracije s cvetnimi esencami.

NAJBOLJ NARAVNO, BREZ STRANSKIH UČINKOV, PRIMERNO ZA VSE!

1. del


2. del

Vse esence lahko naročite v spletni Lekarni za dušo.OPOMBA: V času trajanja epidemije bom naročila obdelala normalno kot vedno, vendar je Pošta Slovenije sprejela določene ukrepe glede dostave pošiljk:

"Od 16. marca 2020 veljajo dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk. Tako je Pošta Slovenije prilagodila postopke vročanja pisemskih pošiljk v dostavi, s poudarkom na »brezkontaktnem« vročanju pošiljk. Pismonoši bodo v hišne predalčnike še naprej vlagali vse vrste pisemskih pošiljk, za katere potrditev prevzema naslovnika ni potrebna. Za vsa ostala pisma, kjer je zahtevana osebna vročitev oziroma za katera mora naslovnik ali pooblaščena oseba prevzem potrditi v dostavni listini pismonoš oziroma v aplikaciji, bodo pismonoši od ponedeljka, 16. 3. 2020, v hišne predalčnike vlagali obvestila s pozivom, da naslovnik ali pooblaščena oseba pisemsko pošiljko prevzame na pristojni pošti.

Na ta način Pošta Slovenije zmanjšuje tveganja okužb, saj v prostorih pošte z omejenim režimom gibanja lažje nadzoruje delovne procese kot v dostavi, kjer množica zaposlenih v Pošti Slovenije dostopa do vsakega individualnega naslova.

V primeru vročanja paketov bodo stranke pozvane, da se opredelijo do alternativnega vročanja, ki ne vključuje fizičnega kontakta (podpisa) ter pakete prevzamejo na dogovorjenem mestu npr. pri vhodu v stavbo, pred garažo ipd.

Vse, ki opravljajo nakupe prek spleta, Pošta Slovenije poziva, da naročilo blaga opravijo s plačilnimi karticami in ne izbirajo storitve Plačilo po povzetju (odkupnina)."

Vsa naročila v Lekarni za dušo so običajno oddana priporočeno zaradi sledljivosti (če se karkoli slučajno izgubi), tako da vam poštar pusti sporočilo o prispeli pošiljki v kolikor vas ni doma. 

Prav tako vam pusti sporočilo, če je pošiljka prevelika za vaš nabiralnik, tako da v tem primeru je vseeno ali je pošiljka poslala priporočeno ali navadno - običajno so to vsi nabiralniki v blokih, ki imajo ozke reže.

Izven urbanih okolij se je s poštarji običajno lažje dogovoriti o načinu prevzema kot v urbanih središčih (moji starši, ki ne živijo v mestu z lahkoto prevzemajo tudi priporočeno pošto zame brez potrdila, medtem, ko moj partner ne more prevzeti priporočene pošiljke zame, ko jo poštar prinese v naš stanovanjski blok). 

V kolikor ste v dvomih ali bi se želeli z menoj uskladiti, kakšna je najboljša možnost glede dostave naročenih esenc, to napišite v opombo ob naročili, pišite na zdravljenjeduse[@]gmail.com ali me pokličite na 040 888 978. 

Betlehemska zvezda prinaša pomirjenost s preteklostjo

Že v času pomladnega enakonočja sem opazila prvi šopek betlehemskih zvezd oz. kobulastega ptičjega mleka, kmalu po razglastivi korona...