Premiki zavesti in prehod iz 3D v 5D

Ob vseh dogajanjih okrog nove zavesti in 5D, je ogromno nejasnosti in pomanjkanja informacij. Tudi ta zapis ne vsebuje vsega in vseh informacij in ni edina prava resnica, temveč moj pogled in izkušnje. 


Spomnim se sporočila nadangela Mihaela izpred nekaj let ( že po 2012), kjer je razložil, kaj pomeni pospeševanje časa v doseganju novih stanj zavedanja. Do 2012 je bilo energijsko gledano na voljo cca 10 let za procese duhovnega prebujejnja in čiščenja. To pomeni, da nekdo, ki je okrog leta 2000 začel delati na sebi, je vstopil v te procese počasi, postopoma ter veliko bolj nežno kot tisti, ki so to storili kasneje, po letu 2012, ko je bilo potrebno enak proces opraviti 2x hitreje, torej le v 5 letih in od leta 2017 naprej so se energije tako pospešile in postale veliko bolj intenzivne, zato je bilo potrebno v dveh letih narediti vse, za kar je bilo prej na voljo celo desetletje.

Spomnim se tudi, da sem si globoko oddahnila, ko sem prebrala to sporočilo in začutila močno sočutje do tistih, ki bodo morali skozi vse procese ''pet pred dvanajsto''! To je nekako tako kot v šoli, ko imamo tri skupine učencev – prva skupina dela sproti, redno piše domače naloge in se vsak dan pomalem pripravlja na končni izpit. Druga skupina se zbudi dva meseca pred končnim izpitom in mora delati bolj intenzivno, da se lahko pripravi. Tretja skupina pa so kampanjski učenci, ki bi radi celoletno snov predelali in se naučili en teden pred izpitom.

Pri osebnem razvoju je sicer malce drugače – ko predelamo in znamo neko snov (izkušnje), gremo lahko takoj v naslednji razred. Ne rabimo čakati vseh, ki še niso opravili izpita. V naslednjem letniku pa nas ponovno čakajo vsi predmeti prejšnjega leta, le da je snov bolj zahtevna in je nadgradnja prejšnjega letnika. To je to, čemur pravimo spiralni razvoj. 

Kaj torej pomenijo vse energijske nadgradnje, polna luna in mrk, srečanje Saturna in Plutona ter tudi numerološki prehod v 2020?

KOT BI PRESTOPILI IZ OSNOVNE V SREDNJO ŠOLO.


  • Ni pomembno, kako prizadevni ste bili do sedaj. 
  • Ni pomembno ali ste bili najboljši ali najslabši v razredu. 
  • Ni pomembno, kaj vse ste že prečistili in spustili in transformirala!


Leto 2020 predstavlja začetek popolnoma novega cikla na spirali razvoja. Zares gremo iz 3D v 5D!

To pomeni, da bo treba aktivirati svojo lastno moč, notranjo modrost ter zaupanje vase in lastne sposobnosti. Nihče drug ne more narediti tega namesto vas! Vzeti se bo potrebno v roke in konkretno postaviti nove temelje lastnemu osebnemu razvoju.

Moji vodniki pravijo, da nam v resnici ne morejo več pomagati, saj kreiramo popolnoma nove realnosti, kakršnih do sedaj še ni bilo. Lahko nas le podpirajo, za nas navijajo in nam stvari olajšajo.

Čedalje bolj pomembno je zavedanje lastne več dimenzionalnosti in dejstva, da smo bitja svetlobe. 

Smo duše s človeško izkušnjo. Znanost prihaja do spoznanj, ki so v ezoteriki že dolgo poznana in prav to odpira nove nivoje zavedanja ter sposobnosti, ki jih imamo ljudje. Komunikacija s celicami preko misli in čustev ni več znanstvena fantastika, ampak znanstveno dejstvo. Kvantno polje, ki nas obdaja vsebuje vibracije, informacije, valovanja in fotone, ki jim v duhovnem žargonu rečemo aura. Akaški zapisi so dejansko zapisani v našem DNK. 

Pri coachingu in na delavnicah poslušam, da »je pa že ja dovolj tega čiščenja«. Da se kar ne neha. In ja je res naporno, še posebej za našo osebnost. Ta ima omejen vpogled v to, kaj vse se dogaja na energetskih nivojih in kako kompleksen energetski sistem smo. Energetska higiena je zato nujna komponenta osebne ter duhovne rasti. Prav pride vsa možna podpora, ki jo lahko dobite.

Prav to je tudi razlog, da je Lekarna za dušo tukaj. Da lahko vi prejmete vibracije, ki vas podprejo, vam pomagajo, da se lahkotneje in hitreje pripravite na vse ''izpite''.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk in ognjen začetek nove verzije Tebe

Tečaj cvetnih esenc 22. aprila

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?