Naredite red v odnosih in vstopite v svojo moč



September je mesec, ko nas energije podpirajo, da naredimo red v svojem življenju. Morda vas je prijelo, da pospravite papirje, uredite dokumentacijo ali se lotite omare, ki vas že dolgo moti. Ali pa ste začutili, da je sedaj pa zares čas, da se v življenju premaknete naprej. Konkretno!

Načinov, tehnik in orodij je mnogo, a ker berete tale zapis, že sedaj veste, da vam bom v podporo ponudila CVETNE ESENCE. Za vas sem pripravila paketke, ki vas bodo vibracijsko podprli na treh področjih vašega življenja.

Kar opažam že dolgo je, da ljudje svojo moč predajajo v roke drugim. S tem pa seveda tudi odgovornost. Naši južni sosedje imajo lep rek, ki pravi “Brigo moja, pređi na drugoga” (v slovenščini bi bilo to: skrb moja, naj se nekdo drug ukvarja s teboj).

Ko sem na Facebooku objavila spodnji tekst ni, razen zelo relevantnih komentarjev, nihče všečkal ali reagiral, kar pomeni, da je to globoka kolektivna rana.
 

In to je bilo že po tem, ko sem sestavila paketek, ki pomaga okrepiti lastno moč in energijo. Vanj sem vključila esenco Notranja moč kajti, ko prelagamo odgovornost v roke drugim, jim predajamo tudi svojo moč.

Mnogi ljudje imajo na določenih področjih življenja težavo, saj ne delujejo iz svoje polne notranje moči, kar je lahko posledica starih prepričanj, da ne zmorejo, ne znajo ali niso dovolj usposobljeni, da bi lahko aktivno delovali. Ko se pojavi situacija, v kateri se je potrebno postaviti zase in se izraziti, vas zato zvije v želodcu in počutite se nemočni. Ta kombinacija pomaga, da okrepite in izražate kvalitete notranje odločnosti, moči, poguma ter odločenosti.

V tem procesu se je tudi nujno soočiti s spremembami in izpustiti stare načine delovanja. Pri svojem delu opažam, da ljudje zelo težko izpustijo navezanost na star način delovanja, na situacije, ki so se nekoč zgodile in tako večino časa živijo na podlagi preteklosti, namesto v sedanjosti.


So vam kdaj rekli, da ste preobčutljivi? Imate sami občutek, da ste kot goba, ki vpija energijo drugih in potem vas motijo vsi kraji, kjer se nahaja mnogo ljudi. Nase prevzemate težave drugih (kot, da nimate dovolj že svojih), hitro zaznate kdo in kje ni v ravnovesju in prav ti stiki povzročajo, da se počutite slabo. Esenca Bela zvončnica pomaga okrepiti energetske meje in prepoznati kje so vaše meje prešibke ter zato prevečkrat prestopane in poteptane. Angelska pomoč, da vzpostavite ravnovesje znotraj sebe ni nikoli odveč.


Večkrat me ljudje vprašajo, kako dvigniti vibracijo in na kakšen način lahko dosežejo globlja stanja v meditaciji. Ko me sprašujejo, kaj jaz uporabljam, jim povem, da so esence moje stalne spremljevalke. Ne samo tam, kjer imam izzive, ampak tudi tam, kjer želim hitreje napredovati. Kjer nimam težav pa je vseeno prostor za nadaljnjo rast. 

Avstralska kombinacija za meditacijo hipoma ugasne um in vzpostavi povezavo z Višjim jazom ter vas zato  hitreje ter globlje spusti v meditativno stanje. To pomeni, da bi morala biti to obvezna oprema vsakogar, ki meditira. Da izboljša spanje, ker izklopi misli, če jo vzamete pred spanjem ter okrepi sanje, je samo dodana vrednost.

Ljudje velikokrat meditirajo doma. Tam, kjer se gibljejo tudi drugi družinski člani, kjer vsakodnevno puščajo svoje eterične odtise v prostor in potem pričakujejo, da bodo v meditaciji umirili svoje misli in se odklopili od vsakdanjika. Težko brez pripomočkov. In vibracijski sprejček za prostor, ki ga očisti in vanj vnese angelske frekvence je prav to.

Naše naravno stanje, kot bitja svetlobe je konstantna povezanost z Izvorom. Osebnost in zataknjenost v umu pa nas popeljeta v temo in osamljenost. Brez pravega vodstva pa ne najdemo rešitev, prave smeri, kaj šele, da bi se premaknili. Te težke situacije rešuje esenca Pelargonija. Ta esenca pa fantastično deluje tudi, ko ste povezani s svojim Višjim jazom, saj to zavest še dodatno okrepi in vnese čudovite občutke povezanosti z Izvorom. Tudi jaz sem sprva to esenco malce zavračala: saj ne rabim, saj sem že povezana, ampak ko sem jo pa enkrat le preizkusila pa je bil to čisto nov nivo zavedanja. Poizkusite, ne bo vam žal.


Zagotovo vas sedaj zanima, kako vse to uporabljati. In tisti, ki že dlje časa uporabljate esence tudi veste, da naj se različne esence med seboj ne bi mešale. To je pomembno predvsem za začetnike ali pa takrat, ko vam nekdo drug predpiše esence.

Vsi paketki so sestavljeni tako, da vibracije druga drugo podpirajo v namenu zaradi katerega jih naroči. Zgornji opisi so namenjeni temu, da prepoznate ta namen in impulz, da je to nekaj, kar je za vas. Če se niste nikjer prepoznali, če v vas ni bilo impulza: Jaz bi to imel-a!, potem ni za vas.
Če pa ste se pa so navodila za uporabo esenc v paketkih sledeča:

EKSPERIMENTIRAJTE in poslušajte svojo intuicijo glede uporabe
ali
NATANČNO SLEDITE NAVODILOM, ki so na spletni strani v opisu pri vsakem od paketkov.
V vsakem primeru pa bodite pozorni na to, kaj se vam dogaja, v kakšne situacije se zapletate, kakšen je vaš odnos do situacij in ali je sedaj, ko uporabljate esence vaš odziv ali počutje drugačno.

Le s primerjavami prej/potem lahko ugotovite, kaj se je spremenilo. Če se niste navajeni opazovati potem boste morali bolj zaupati, da deluje. Priporočljivo je pisati dnevnik, biti pozoren na senzacije in subtilne znake, ki se pojavijo prav sedaj. Tudi, če vsega tega ne počnete, esence delujejo. Samo vi tega ne boste opazili in prepoznali.

Naj vam bo september lep!





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence