Akcija v mlaju za dober začetek šolskega leta


Mlaj nas popelje v notranjost, v odsotnost svetlobe, v tisti prostor, kjer začnejo semena kaliti. Seme, ki se razvija v plodni zemlji ima v sebi že vse informacije o tem, kakšna naj bo odrasla rastlina. V sebi ima izjemno moč in željo, da vzklije in se razvije. Vse to pa prihaja iz njegove notranjosti.
Tudi ti imaš v sebi izjemno modrost in znanje, ki te skozi občutke v telesu usmerjata prosti svetlobi. Življenjska sila, ki te vodi skozi življenje je tvoja spolna kreativna energija, ki ni stvar raz-uma in torej ni v glavi, ampak v tvoji medenici tam, kjer so občutki v drobovju ( v angleščini: gut feelings). 
Kreacija se manifestira s prvim korakom, konkretnim premikom, delovanjem. Smo v obdobju device, ki je povezana z organizacijo in sodelovanjem ter s tem, kako želiš služiti svetu in drugim. Zato je to odlično obdobje, ki ti omogoča, da zdrobiš svojo lupino in zrasteš v tisto, kar je zapisano v tebi.

V tvoj najvišji potencial. 

Najmočnejša energija, ki obdaja današnjo luno je Marsova in strast ter akcija sta zato močno prisotni kvaliteti, ki dasta zagon tvoji rasti. Akcija, motivacija in podpora, da se stvari zgodijo ter oprijemljivo prizemljijo ti omogočajo, da zares dobro začneš tisto, kar se je med poletjem pripravljalo. 

Ta vikend si zato vzemi čas zase, za svoje telo, za vpogled v to, kje tvoja semena še niso vzklila pa je že skrajni čas. Kombinacija nežne in ljubeče energije ter strasti te lahko pripelje do tantričnih razsežnosti ali pa ti (in ljudem okoli tebe) pomaga prečistiti kanale povezane z jezo. Ta drugi del je zelo poetičen zapis tega, da te lahko čaka eksplozija notranjega vulkana do sedaj neizražene jeze.
Kaj bo prevladovalo, je odvisno od tebe. 
Vesolje vedno ponudi roko, ki pa nas lahko potegne navzgor ali pa udari tam, kjer to potrebujemo. Naloga vsakega posameznika je, da ozavesti in integrira svoje lastne impulze.
Vpliv teh energij nas bo spremljal v prvi polovici septembra in tisti, ki začenjajo šolo, lahko sedaj postavijo odlične temelje uspešnemu šolskemu letu. Začetki so podprti, akcija je nujna in motivacija je na voljo. Prav na današnji dan smo začeli spletni tečaj Pot k sebi skozi zavest čaker in prav postavitev planetov na današnji dan vsem udeležencem zagotavlja podporo v teh dveh mesecih skupnega dela na sebi. Seveda pa ima takšen začetek veliko podpore za transformacijo in delo na sebi na dolgi rok, zato sem neizmerno vesela, da so prisluhnili svojim notranjim impulzom in se podali na to pot.

Kaj pa ti? Kaj je tvoj začetek? Čemu se predajaš in zavezuješ na dolgi rok? Kaj je tisto, kar želiš izraziti in na kakšen način začenjaš svoje projekte? 

Ker je pred nami vikend, je idealen čas za povezavo z naravo ter konkretnim razmislekom o tem, kam usmerjaš svojo energijo, svoj čas in kako s tem izražaš svojo dušo, sebe. Kaj je tvoja strast, kaj te žene v življenju in zakaj ne narediš tega koraka že danes?

Cvetne esence imajo v sebi življenjsko energijo, zavest in moč matere Zemlje, da te podprejo v tem procesu. Tisto, kar je v teh dneh še posebej poudarjeno in zato priporočljivo so vibracije povezane s pravo smerjo, akcijo ter motivacijo.

Bachova esenca Divji oves, da najdeš pravo smer v katero te potiska tudi tvoja duša. Rožič za lažje odločitve. Gaber za odlašanje.
Sporiš pa za tiste, ki gresdo v drugo skrajnost ter so preveč zagreti in jih strast in navdušenje zaneseta, da se ne znajo več ustaviti in sprostiti (potem je za vas tudi tale članek)





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence