Vizija 2019 in duhovno vodstvo


Danes zjutraj sem se zbudila in začutila, da je čas, da predam sporočilo. Ni povezano z esencami, sem pa pred povezavo nase in vase dala marsikaj za dvig vibracije. Koktajl vibracij, ki odpre srce in poveže osebnost z zavestjo Višjega jaza. Začutila sem, da se moram povezati z duhovnim vodstvom slovenske kolektivne zavesti. Kaj? A to tudi obstaja? Do sedaj nisem niti vedela, da ima vsaka kolektivna zavest naroda svoje duhovno vodstvo. Malce presenečena sem se odprla njihovemu sporočilu, položila roke na tipkovnico in prsti so začeli pisati. Sporočilo, ki je prišlo skozi, je konkretno navodilo in smernica za delovanje v 2019. Ko sem ga po koncu nareka še enkrat prebrala, sem takoj doživela nekaj AHA momentov in UAU spoznanj. Tako logično je, a tega nekako ne živimo. Čas je...

Energijski potenciali leta 2019 so odvisni od vaše osebne vizije in zmožnosti, da ozavestite svoje poreklo, ki vam daje izhodišče smeri v katero boste potovali.

"Osebna vizija vsakega posameznika v slovenski kolektivni zavesti je tista, ki bo držala smer in namero za leto 2019. Gre za začetek potovanja, novo smer v katero se odpravljate z vsemi znanji in modrostjo, ki se je že prebudila znotraj vas in tisto, ki se še bo. Izjemno pomembno je, da poznate sebe in svoja izhodišča.

Izhodišče, ki ga imamo v mislih je povezano z vašimi dednimi linijami. Ko se vprašate kdo sem in od kod prihajam, lahko ozavestite vse tisto, kar vas podpira in tudi tisto, kar vas drži nazaj. Raziskovanje te dediščine gre z roko v roki z odpiranjem vizije in tega, kam želite usmeriti svoje delovanje. Mnogi med vami iščete svoje poslanstvo, svojo poklicanost. Te ne morete najti, če ne veste od kod prihajate in katera znanja ter modrost prednikov vam je že na voljo.

Ne morete razumeti, zakaj vas kličejo širine morja, če ne veste, da je bil vaš prapradedek mornar. Ne dojamete, zakaj vas vabi narava z vsemi svojimi čari cvetlic, če ne poznate svoje praprababice, ki je delovala koz zeliščarka v svoji skupnosti. Pomanjkanje vaše samozavesti je kolektivna rana, ki izhaja iz prekinitve vezi med vami in vašimi predniki.

Skušajo vas prepričati, da ste bili narod hlapcev, kmetov in pijancev, kar je daleč od tiste prave resnice. Območje med Alpami, morjem in panonsko nižino je zelo spremenljivo. Omogoča veliko prilagodljivost in specializacijo na znanja, ki so povezana z naravo. Omogoča hitro učljivost vseh potrebnih veščin za prilagoditev razmeram. Je čudovito križišče, kjer vsak, ki ga prečka pusti del svojega znanja. 

Osredotočenost na drobne stvari in pozornost detajlom sta izjemni veščini, ki ju to področje prinaša s seboj. Če pogledate malce širše, ste narod tisočerih veščin. Ste kolektivna zavest, ki deluje kot knjižnica znanja z vsega sveta in vseh koncev galaksije. Ko se zato primerjate med seboj, ko skušate kopirati drug drugega, s tem uničujete prav to raznovrstnost, ki je darilo tega področja. Prav vsak lahko najde svoj unikaten izraz. Prav vsak lahko postane najboljši na svojem področju, ker ni konkurenčne gneče. 

Toda vedeti, kaj je vaša unikatnost, kako lahko nadgradite znanje svojih prednikov, kako lahko sprejmete njihove darove, je zanka v katero ste ujeti, ker dajete preveč poudarka odcepitvi od vaše dediščine. Kolektivna zavest vašega naroda je na stopnji najstnika, ki zavrača vse, kar prihaja od staršev. Išče sebe in svoj lasten izraz, ne upošteva ničesar, kar prihaja iz družinske zapuščine znanja ter modrosti. Gre v svet, kjer skuša skozi povezave z drugimi najti sebe. 

Zato v letu v katerega ste vstopili ne zanemarite svojih korenin. Učite se od njih. Prevetrite vse, kar vam je bilo s strani prednikov predano. Naloga otrok je, da svoje starše presežejo. A hkrati je njihova naloga tudi, da zaobjamejo svoj izvor. Da sprejmejo del sebe, ki izhaja iz dolgih družinskih linij, ki so svojo modrost in znanje prenesli naprej. Ko boste torej vedeli od kod prihajate, ko boste ločili pleve od semena, boste vedeli, zakaj ste si kot duše izbrali prav te linije. Našli boste darove, ki vas podpirajo in se usmerili na pravo pot. Lahko boste slišali klic in se odzvali svojemu poslanstvu. 

Takrat se vam bo razkrila tudi vizija, ki je usklajena z energijami te nove dobe v kateri se nahajate.

Pomembne kvalitete leta 2019 so zato: odpuščanje in hkrati sprejemanje, hvaležnost za vse, kar že je in hkrati nove smeri delovanja, integracija zapuščine in hkrati vpogled v prihodnost, v odnosih pa modrost v razločevanju tega kar vas podpira in že je in veščin, ki jih je šele potrebno osvojiti.

Kot vsak narod, ki predstavlja kolektivno zavest, in vsak posameznik, ki je del te kolektivne zavesti, imate tudi vi na voljo duhovne vodnike, ki skrbijo za podporo in pomoč. Geografski prostor ima na eteričnih nivojih svoje varuhe, narava svoje deve in svoj vilinski svet. Slovenski narod ima svoje duhovne mojstre in vodnike, ki usmerjamo in skrbimo za kolektivno vibracijo ter asistiramo v njegovi duhovni evoluciji. Ker smo kolektivna zavest, smo del vas in včasih nas celo čutite kot del vašega osebnega duhovnega vodstva.

Zato apeliramo na vas, na prav vsakega posameznika, ki bere te vrstice, da nam dovolite, da vas podpremo. Da se obrnete na nas, ko karkoli potrebujete. Zelo smo veseli in ponosni na prav vsak vaš premik v višjo vibracijo. Zavedajte se, da vas podpiramo z ljubeznijo in smo vam v vsakem trenutku na voljo, da vam pomagamo na naslednjo stopničko v vaši osebni evoluciji. Poznamo vašo zgodovino in vaše zapise v osebnem energijskem polju. Znamo brati vaše DNK zapise in vam jih z veseljem razkrijemo, ko nas boste za to prosili. Vidimo vaš potencial in čudovite možnosti, ki se vam odpirajo, ko odprete srce in se pogumno podate na pot odkrivanja sebe v svoji preteklosti in prihodnosti hkrati."

In sedaj vas že slišim, kako se sprašujete: "Kako pa naj se povežem? Koga pa naj pokličem? Ali imajo ti vodniki ime?" Draga bralka, dragi bralec najprej se poveži s svojim srcem. Pomisli na nekaj lepega, na čudovit sončni zahod ali vzhod, na ljudi, ki jih imaš najraje, na čudovito naravo. V mislih si predstavljaj našo ljubo Slovenijo in pomisli na kolektivno duhovno vodstvo tega prostora. Začuti vibracijo in izreci svojo prošnjo, povabilo, zaupaj svoje skrbi, vprašaj.... potem se samo zavestno prepusti vibraciji katere del si tako ali tako že. To je to. Brez kompliciranja.


Manca Razboršek, Life&Soul Coach


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence