Mlaj v Strelcu – nadgradnja, praznovanje, iskrenost in integriteta


Na
dgradite se!

Še ta mesec. Ni naključje, da nas vsi dobri možje obiščejo decembra. Celo leto so opazovali, kaj počnemo in prišel je čas nagrad. Zabavajte se, praznujte svoj napredek in se ponosno ozrite naprej, k novim ciljem, ki so usklajeni z novo verzijo vas samih. Leto 2018 je bilo čas nadgradnje na novo verzijo.

Celoletna nadgradnja sistema Človek

Smo ob koncu intenzivnega leta. 2018 je bilo namreč leto notranjih potovanj in rasti. Ob tako močnih retrogradnih planetih, ki smo jih čutili celo pomlad in poletje, nas je sedaj še retrogradni Merkur pospremil skoraj do konca. Retrogradni planeti nas učijo notranjega vpogleda, pomagajo nam, da se obrnemo vase, in se poglobimo v lastne sence. 

Carl G. Jung je nekoč zapisal: 
Ni mogoče biti polno ozaveščen brez bolečine. Ljudje bodo storili tudi najbolj absurdne reči, da bi se izognili soočenju s svojo lastno dušo. Toda človek ne postane razsvetljen, če si predstavlja svetlobne podobe, ampak z ozaveščanjem svojih senc.
Naloga retrogradnih planetov je, da nas prisilijo k temu, če tega ne naredimo prostovoljno že prej. Ker se dan pred mlajem Merkur vrne v svoje običajno delovanje, bomo končno zadihali. In glede na to, kako močno so nas vse te retrogradne energije zavirale v zunanjem delovanju, bomo imeli občutek, da se je s tem mlajem v Strelcu končno odprlo in sprostilo celotno Vesolje!

Pazite, da vas ta občutek osvobojenosti ne zavede. Strelec zna biti megaloman. Še posebej, ker je Jupiter, planet ekspanzije in sreče v domačem okolju, zna biti vse skupaj precej zavajajoče in streznite, ko ta vpliv mine ne bo prijetna.

Ker smo konec leta je to idealna priložnost za letno bilanco. Toda letos ne glejte zunanjih dosežkov, ampak poglejte vaše notranje stanje.
  • Kako ste se letos odrezali v odnosih?
  • Kje ste osebnostno zrasli in se osvobodili preteklih čustvenih ter mentalnih omejujočih vzorcev?
  • Koliko bližje ste svoji najBoljši verziji sebe?
  • Kako močno ste ozavestili namen in misijo vaše duše?
  • Koliko tega ste že aktivno prenesli v prakso?

Priporočam, da vzamete pisalo in papir in zgornje odgovore zapišete. S tem boste to še bolj ozavestili in prizemljili, kar zagotovo ne more škoditi.

Iskrenost in integriteta

Če je bila vaša nadgradnja uspešna, je nujno in pomembno, da sedaj v skladu s tem tudi delujete. Ne glede na čudovite decembrske vibracije, Midasov dotik Jupitra in optimizem, ki ga nosi obdobje Strelca, sta planeta Mars in Neptun v napetem odnosu z Luno. Neptun skrbi za tančico iluzij in Mars skrbi, da ne pozabimo na stvari zaradi katerih smo jezni. Preizkušata nas ali bomo zapadli v obrekovanje, zamere in videli situacije ter ljudi skozi čustveni filter jeze. 

Iskrenost in integriteta sta zato ključnega pomena. Oboje pa se začne z nami. Če zmoremo iskreno pogledati s srcem in delovati v skladu z integriteto našega svetlobnega porekla, bomo lahko obdržali božično razpoloženje prijaznosti in odprtega srca. Osredotočiti se je potrebno na tisto, kar je v tem času resnično pomembno za našo prihodnost. Vse distrakcije pa prepoznati le kot drobne preizkušnje tega ali smo svojim ciljem resnično predani.

"Glej zvezdice božje migljajo lepo. Odprto široko je sveto nebo."


Ko se luna skrije, zvezde bolj zažarijo in pošljejo svoj vpliv skozi tančice Vesolja. Naša subtilna telesa so zato toliko bolj dovzetna tudi za te vplive. Na zemeljski ravni sedaj ni čas za različne diete in čiščenje telesa, je pa zato sedaj idealen čas za detox in zdravljenje subtilnih teles. Vzorci, prepričanja in programi, ki jih nosimo v svojem energetskem polju, so lahko izredno toksični za našo auro. 

Močno se odpirajo družinske linije z miazmami, ki delujejo kot virusi na energetski ravni. Naš zemeljski in naš svetlobni DNK je za te viruse zelo dovzeten. Takoj po solsticiju in tik pred Božičem nas čaka še zadnja polna luna v tem letu. In na ta dan bo sveto nebo še posebej odprto, zato bo 22.12. celodnevna delavnica Aktivacija angelskega DNK. Predstavljajte si, da ste svoj software nadgradili, sedaj pa je potrebno računalnik še očistiti virusov in resetirati, da bodo vse te nadgradnje lahko začele delovati. Na tej delavnici se bomo tudi mi ob pomoči svetlobnih bitij in duhovnega vodstva sprožili antivirusni program in se na novo resetirali.

Podpora iz Lekarne za dušo

Če ste zdržali do tega dela članka, vas na tem mestu čaka nekaj priporočil, ki vas lahko podprejo še do konca tega leta. Ena najmočnejših esenc za čiščenje družinskih vzorcev je Avstralska esenca Boab. Ne samo, da očisti omejujoča, disfunkcionalna podedovana prepričanja in vzorce, ampak očisti tudi energetske miazme. Boab najdete v že pripravljenih mešanicah: Abund, Relationship, Confid in Adol.

Za čiščenje vseh nivojev je primerna tudi Bachova esenca Lesnika, ki naredi pravi energetski detox. Da ne bi zapadli v prenagljenost, ki ji običajno botruje nepotrpežljivost, je idealna Bachova esenca Nedotika. Da vas ne zanese iz prave smeri pa poskrbi Divji oves. Če imate običajno težave s prizemljitvijo, potem dodate v mešanico še Srobot (da vas Neptun ne bo preveč zavajal) in Holly, da ne boste podlegli Marsovemu vplivu.



http://www.subscribepage.com/angelskiDNK-meditacija



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk in ognjen začetek nove verzije Tebe

Tečaj cvetnih esenc 22. aprila

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?