Če seješ kaktuse, ne pričakuj grozdja!

Kar seješ, to žanješ. In, ko *RAZUMEŠ* posledice svojih čustev, misli ter dejanj, takrat z radostjo kreiraš in ustvarjaš.


Žetev je čas, ko semena v svoji izpolnjenosti obrodijo sadove. Če so bila semena posejana in negovana pravilno, daje žetev otipljive rezultate. To je čas, ko razumemo, kako je vse, kar smo počeli v preteklosti, vplivalo na rezultate v sedanjosti.

Suzana Grau je v povabilu k ustvarjanju oktobrskega koledarja za Boginje zapisala: 

V oktobru se odpiramo JESENI* in njenemu učenju. Tako kot na vrtu poberemo sadeže in izberemo najboljša semena za naprej, tako naredimo tudi v svojem življenju.

Ko razumete proces sejanja in tega, da v kolikor sejete kaktuse, lahko zrastejo zgolj ali samo kaktusi in nikakor ne more zrasti grozdje, postane proces ustvarjanja veliko bolj zavesten in ustvarjalen.

Vsaka misel ima potencial materializacije. In v današnjem času so misli večine ljudi precej obremenjene s strahovi, tesnobo, pesimizmom, kaotičnimi ter zmedenimi informacijami. Ljudje so se navadili, da ti mentalni procesi potekajo nekako v ozadju, medtem ko avtomatsko opravljajo vsakdanja opravila.

Niti opazijo ne, kako se vse te misli manifestirajo in kar naenkrat se znajdejo v neprijetnih in kaotičnih situacijah. Kar naenkrat se jim potrdijo njihovi strahovi, ko se zgodi natanko to, česar so se najbolj bali.

***Ste se kdaj vprašali čigave misli zares mislite?
***Ste se kdaj zavestno posvetili svojim mentalnim procesom in se vprašali zakaj razmišljate na natanko takšen način?
***Ste kdaj postali svoj lasten opazovalec?

V Aura-Soma barvni terapiji za dušo je steklenička ravnovesja imenovana Žetev. Ponuja podporo pri razumevanju sebe in lastne zavesti. Je sončno rumene barve in zato povezana s sončnim pletežem, kjer je sedež našega mentalnega telesa. Sončni pletež je povezan tudi s samoZavestjo – zavedanjem sebe.

Zavest o sebi je ključ do notranje moči, razumevanja, jasnosti in s tem tudi boljšega upravljanja z lastnimi mislimi. 

Mislimi, ki postanejo semena za čustva, ta pa vodijo dejanja. 

Ko znate v svojem mentalnem telesu ločiti zrna od plev in nato izberete najboljša semena za prihodnjo setev, se vamni več treba bati, da bi bila žetev slaba. Ko sejete veselje in iskrice sreče, ko vsak dan skrbite za higieno svojih misli, čustev in zavesti, lahko zrastejo le sadeži radosti, bogato obrodi intelektualna jasnost in dozori zdrava samozavest.




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence