Boginja modrosti in srčni Lev v luninem mlaju



Sonce in luna sta jutri 11.8.2018 v neposredni bližini boginje Atene. Pallas Atena je boginja modrosti, strategije in prepoznavanja vzorcev. Vodi nas k ohranjanju mirne glave in opazovanju kreativne sile, ki ustvarja naše življenje. Če se ustavimo in pogledamo skozi oči brez filtrov obsojanja, tudi mi lahko vidimo vzorce in sile, ki vlečejo niti našega življenja.

Mlaj in sončni mrk nas iz polne svetlobe zunaj, prestavita v temen prostor znotraj. Pojdite ven, na sonce, potem pa hitro vstopimo v notranji prostor, ki je temnejši. Oči se ne morejo tako hitro privaditi in vse je še temneje, kot običajno. Naša naloga je, da se za trenutek ustavimo in dovolimo očem, da se prilagodijo na temnejši prostor. Potem vidimo.

Enako je z našo notranjostjo. Najprej se moramo ustaviti in dovoliti, da se notranje videnje prilagodi.

Kar 6 planetov je v retrogradnem gibanju, kar je močno sporočilo Vesolja. USTAVI SE. Poglej navznoter. Tja, kamor običajno ne greš, ker te je strah sence in teme.
Toda tudi to je del tebe.

Pravzaprav je to tisti del tebe, ki ti ne pusti naprej. To je tisto, zaradi česar se iz preteklosti ne premakneš naprej, na nov način delovanja, ustvarjanja in bivanja.

Kateri stari vzorci ti ne služijo več?
Kaj te v življenju podira in kaj podpira?

Vzemi, kar te podpira in spusti, kar te vleče nazaj in navzdol.

Kako? Tokrat te lahko podpre boginja modrosti, ki se nahaja znotraj tebe in se izraža kot notranje vedenje, intuicija in občutek. Toda ta običajno razreši problem, ko nanj ne misliš. To pomeni, da je potrebno spustiti kontrolo razuma, ki želi vedeti kaj, kdaj in kako.

Dovolj je, da sami sebi priznamo, ko nimamo pravih odgovorov in se odpremo notranjemu vodstvu. Tega ima čisto vsak. So samo tisti, ki ga ne priznajo in zato mislijo, da morajo razrešiti vse sami s svojimi možgani.

Nihče ni brez duše, brez Višjega jaza in notranje modrosti.

Sonce in luna nam tokrat omogočata, da pogledamo vase in ugotovimo, kaj lahko naredimo zase, hkrati pa bo to vplivalo na svet okoli nas.
Stara indijanska modrost pravi: vse, kar počneš naredi zase in 7 rodov, ki prihajajo za teboj.

Ne vodstvo uma, ampak vodstvo srca je tisto, ki mu je v teh dneh potrebno prisluhniti. Kaj želiš zasejati v prihodnost? Kam želi tvoje srce, da mu slediš?

Kako želiš zaključiti eno poglavje življenja in kako boš zastavil-a naslednjega? Vesolje je namreč obrnilo nov list, ki ti ga sedaj predaja, da zapišeš vanj svojo zgodbo.

Kakšno zgodbo želiš zapisati? Kakšen je glavni junak oz. junakinja tvoje zgodbe? Kam gre?

Bodi glavni junak oziroma junakinja svoje zgodbe. Ne dovoli, da ti drugi pišejo tvojo zgodbo. Prevzemi polno odgovornost zase in svojo prihodnost.


To je tvoj proces individuacije in odkrivanja tvoje lastne unikatnosti v tapiseriji Življenja. Ozvezdje leva podpira srčno in pogumno izražanje sebe. Podpira zavedanje tega kdo si in kako se v svetu izražaš. Zato je tako pomembno, da se zaveš svoje vloge v tem življenju. In jo potem tudi Živiš.

Energetska podpora so tokrat utekočinjene vibracije mojstrice in boginje Atene, ki ti pomaga videti, kar je običajno skrito. Dovoli ti, da sanjaš velike sanje ter pripomore, da presežeš stare vzorce delovanja. Podpre te, da živiš v harmoniji, ko slediš poti svojega srca. Spodbuja ustvarjalnost in izražanje tvoje notranje Resnice.

V veliko podporo so tudi vse turkizne vibracije Aura-Some, med Bachovimi esencami pa gospoduje Holly oz. Bodika, ki srce odpira brezpogojni ljubezni. Avstralska mešanica Creative, spodbudi ustvarjalnost in izražanje, če pa ti spuščanje strega povzroča težave, te podpre esenca Spuščanje.

Vse ti je na voljo, le izbrati moraš. pogumno. S srcem.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk in ognjen začetek nove verzije Tebe

Tečaj cvetnih esenc 22. aprila

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?