Mojster Saint Germain in tvoja nevidnost

Mojster Saint Germain je mojster mnogih inkarnacij: madžarski princ Rakoczy, grof St. Germain, Francis Bacon in William Shakespeare so le njegove najbolj znane. Je navdihujoč učitelj, zdravilec, napredni mislec. Njegova inkarnacija kot grof iz Saint Germaina je bila najbolj aktivna v visokih krogih 18. stoletja, kjer je sodeloval s številnimi kralji kot zaupnik, prerokovalec in jasnovidec.

Obvladal je številne jezike, slikal ter bil soustanovitelj nekaterih skrivnih družb. Njegovo življenje je bilo skrivnostno in nihče ni uspel odkriti njegovega pravega zasebnega življenja ter izvora njegovega bogastva. Bil je mojster alkimije in je trdil, da zmore svinec spremeniti v zlato. Danes uči človeštvo preko ljudi, ki kanalizirajo njegove nauke in je tako postal precej slaven v novodobnih duhovnih krogih.

Njegova energija in podpora sta namenjeni tistim, ki imajo darove in talente pa jih ne upajo pokazati svetu. 

Pomaga preseči »nevidnost« in opolnomoči posameznika, da zasije v svojem polnem sijaju. Še posebej intenzivno sodeluje z duhovnimi učitelji ter skupinami, ki si prizadevajo za integracijo religioznih in duhovnih izkušenj v vsakdanje življenje.

Je mojster transmutacije ter Gospod Vijoličnega plamena transformacije. Pomaga spustiti vso preteklost, ki ovira posameznika na njegovi poti v duhovno naravo. Mojster St. Germain je katalizator, ki pretvarja negativne energije v pozitivne. Prikliče vibracije, ki prinašajo blagostanje v vse glavne energijske centre in vzpostavlja ravnovesje moške/ženske energije znotraj nas. Še posebej podpira vzpostavitev pravega odnosa do avtoritete.

Ta se je v otroštvu oblikovala v odnosu z očetom in mojster Saint Germain naredi prave popravke, da se ta očetovski arhetip ustrezno tranformira.


Energija tega mojstra se nahaja v steklenički ravnovesja št. 56 v barvnem sistemu Aura-Soma in je svetlo vijolične barve. Vijolična barva predstavlja prebujanje v svoj pravi jaz skozi ponovno ovrednotenje vsega. Vijolični plašč je simbol iniciacije in simbol priprave na transformacijo, ki prihaja. Predstavlja nov nivo duhovnosti in globok nivo transformacije. 

Svetlo vijolična nosi v sebi več svetlobe, zato dvigne vibracijo vijolične na novo oktavo. Transformacija je sprememba agregatnega stanja, medtem ko v svetlo vijolični govorimo že o transmutaciji. To pa je sprememba snovi iz ene v drugo. Gre za alkemični proces poduhovljenja materije. In kdo lahko to bolje predstavi kot mojster alkimije?

V steklenički  št. 56 se združita rdeča in modra barva – biti s tokom, dajanje in sprejemanje, ravnovesje miru in brezpogojne ljubezni, vera in nenavezanost, nebesa in zemlja. Spuščanje starih konceptov, da lahko vzniknejo nove ideje. Spuščanje stare identitete osebnosti, da lahko zasije identiteta svetlobnega bitja, ki se želi izraziti v svetu.

Draga Mojstrica, dragi Mojster, kdo si v tem trenutku in kdo želiš biti jutri? 
  • Kaj predstavlja tvoj notranji svinec, ki ga želiš preobraziti v zlato?
  • Katere dele svoje identitete lahko spustiš v tem trenutku, da se lahko skozi tebe izrazi tvoja Svetloba?
  • Katere svoje talente še skrivaš pred svetom?
  • Mar misliš, da so ti bili dani, da jih boš skrival-a?
Mojster Saint Germain lahko vstopi v tvoje življenje, toda zavedaj se, da te bo preobrazil in izstrelil v tvoj polni potencial ne glede na to, kako močno se bo tvoj ego temu upiral. Je mogočen Učitelj, a hkrati ljubeč spremljevalec v tvoji transformaciji.

Ga boš povabil-a k sodelovanju ali se boš raje še malo igral-a skrivalnice?

Izbira je tvoja.



Utekočinjene energije Mojstra St. Germaina najdeš v kvintesenci ali ekvilibrium steklenički v spletni lekarni za dušo.
https://www.lekarnazaduso.si/aura-soma/ekvilibrium-steklenicke/i_219_056-saint-germain


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence