01 - Svetlobna anatomija duše in osebnosti s perspektive Aura-Some

1.del – Inkarnacijska zvezda in blisk svetlobe

»Si barve, ki jih izbereš in te odražajo potrebe tvojega bitja.« Wicky Wall

Osem osnovnih barv odraža glavne energijske centre (čakre) v človeku: rdeča, oranžna, rumena, zelena, modra, kraljevo modra, vijolična in magenta. Potem pa je tukaj še zlata, zelo pomemben del energetske slike, leži med drugo in tretjo čakro. Temu delu rečemo prava aura in znotraj nje se nahaja posameznikova Inkarnacijska zvezda. To je Zvezda, ki s svojim briljantnim sijajem kot diamant v centru telesa predstavlja središče našega svetlobnega Bitja. Je posledica Mandale Spočetja skozi katero je naša duša prešla v trenutku spočetja. Zato smo se lahko rodili kot človek in ne kot žival ali kakšna druga oblika zavesti.


Ko je naša duša prepoznala Inkarnacijsko zvezdo, ki je predstavljena kot rumen pentagram na modrem ozadju, se je zavest odzvala na vibracijo, ki sta jo oddajala jajčece in semenčica ter v eksploziji ob združitvi, kot magnet prilepila na fizični DNK naših staršev. V trenutku spočetja, se je zavest naše duše združila z zavestjo naših staršev. S tem je bil izpolnjen dogovor, ki so ga duše sklenile še pred rojstvom obeh staršev. 

Preden zavest duše vstopi v matrico dvojne vijačnice DNK, gre najprej skozi modro kroglo svetlobe, z briljantnim svetlobnim pentagramom v njej. To se zgodi še pred fizično izkušnjo. To je človeška izkušnja, ki dušo pritegne na planet Zemlja. Ko gre duša skozi Mandalo Spočetja, se ta preoblikuje v kristalinsko strukturo, ki predstavlja našo notranjo zvezdo, okoli nje pa se v blisku svetlobe razporedi barva dušnega žarka, barva naše duše. To je edinstvena vibracija, ki jo naša duša oddaja od odcepitve iz Izvora oz. rojstva duše. Nato se zgodi naslednji svetlobni blisk, ki oblikuje zavest osebnosti oz. barvo osebnostnega žarka. Kombinacija genske linije matere in očeta se združi z našim dušnim žarkom ter oblikuje osebnost. 

V središču je torej briljantna točka svetlobe, obdana z barvo duše in nato še barvo osebnosti. Zavest duše je vse to izkusila v trenutku, ko se je zgodila eksplozija svetlobe ob spočetju. Dvojna vijačnica DNK je prepredena s to svetlobo eksplozije fotonov. Ko se vse te sile združijo, oblikujejo svetlobno polje prve celice. To je naša prava aura. Je spomin, ki nas na celični ravni spremlja celo življenje v tem telesu. V jajcevodu naše matere, natanko v času spočetja, se zgodi eksplozija barv, ki je unikatna prav za vsakega človeka. To ustvari našo individualnost na Zemlji.

Aura-Somo, ki je bila ljudem podarjena v času, ko ponovno odkrivamo svoje svetlobno poreklo, je v začetku 80.ih let 20.stol. ponovno odkrila Wicky Wall, kasneje se ji je pridružil Mike Booth, ki je danes vodja in direktor podjetja, šole ter razvoja. O Inkarnacijski zvezdi se v tem sistemu govori že več kot 30 let. Leta 2014 pa so znanstveniki odkrili nekaj izjemnega. V trenutku spočetja, se zgodi eksplozija cinkovih ionov, ki naznanijo uspešnost spočetja. Ko semenčica prodre v jajčece, se zabliska. In to so ujeli na video. Še ena potrditev, da je v ezoteriki marsikaj pravilnega? 


Tvoja prava aura, tebi lastne barve se razkrijejo, ko izmed 115 stekleničk ravnovesja izbereš štiri in ti kot usposobljena Aura-Soma barvna terapevtka interpretiram tvoj izbor. (več o Aura-Soma terapiji) To v tebi zbudi celični spomin, ki ga nosiš v sebi ter prebudi speče potenciale, ki so s teboj že od nekdaj. Odgovori na večna vprašanja "Kdo sem?", "Zakaj sem tukaj?" in "Kaj je moj namen", se skrivajo v prepoznanju svetlobnih informacij, ki ležijo v tebi. V barvah, ki govorijo jezik tvoje duše.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence