Roza sprej v pravi steklenički


Pred kakšnim mesecem je v moj e-nabiralnik priletel mail Savine Atai z naslovom Roza sprej, ki ga uporablja Iza Login. Odprem. Berem in se začudeno vprašam od kdaj Iza, mati aplikacije Talking Tom, uporablja Aura-Somo. Opis roza spreja je namreč točno tak kot je opis lastnosti roza barve v Aura-Somi! Savina je takole zapisala:
Ja, najbolj odločna in srčna kreatorka, kar jih poznam - Iza, je pred fenomenalno Zlato Manifestacijo govorila o čudežnem roza spreju. O roza spreju, ki težke ljudi in težke situacije spremeni v ljubeče in lahke... Odnos, ki se zdi nerešljiv in zavit v meglo, se po uporabi roza spreja popolnoma spremeni... Zahtevna situacija, se sprosti.
In potem preberem, da je ta roza sprej le na eteričnem nivoju v vizualizaciji. Pomislim: saj vsi ljudje pa nimajo tako dobre vizualizacije! In tukaj pridejo prav utekočinjene kvalitete roza barve, ki jih ponuja pomander roza barve.

Roza je dejansko barva, ki pomaga objeti z ljubečim vzdušjem ter zato odlično nevtralizira negativno energijo. 

Še posebej uspešno tam, kjer je prisotna tudi agresija. Zato ne preseneča, da so v zaporniških institucijah zidove celic pričeli barvati z roza barvo. Kot poročajo, se zaporniki hitreje umirijo in prej zaspijo, ko so v roza celicah. V Mehiki pa so ugotovili, da v roza zapore ni več povratnikov. Seveda tukaj ne vemo ali zato, ker se moški v roza zaporu počutijo kot v delkiški sobi ali zato, ker jih roza barva dejansko omehča in napolni z ljubeznijo ;) Šalo na stran.  Dejstvo ej, da roza barva umirja agresijo.

Roza barva je barva ljubezni, spodbuja toplino, skrb, sočutje in predvsem ljubezen do sebe. 

Z Aura-Somo delam že od leta 2009 in v tem času se je nabralo ogromno pričevanj strank, ki so z roza pomandrom uspele omiliti ali celo popolnoma odpraviti agresijo sostanovalcev, sodelavk, družinskih članov... Letos pa sem imela tudi sama priložnost preizkusiti učinek roza pomandra na jezo pri otrocih. Otroci so namreč še posebej dovzetni za čustva iz okolice.

Prijateljica in coachinja Florence Maria Bratuž je v članku lepo opisala, kaj se dogaja, ko doživljamo čustva drugih:
Zdaj pa si poglejmo, kako se pretaka energija med posodama oz. dvema človekoma. Zaposlena Marjetka se zaradi nečesa razjezi …predstavljajte si jezo kot tekoče čustvo, ki se dviga v njeni posodi. Med odraščanjem se je Marjetka naučila, da se pridne punčke ne jezijo – moški ne marajo jeznih žensk. Čeprav čuti prizadetost in bolečino, jeze ne sme izraziti. Ne da bi se zavedala, jo začne samodejno tlačiti. Jezo bolj in bolj zatira in zgodi se nekaj čudnega – jeza se pretoči na drugo stran, v sosednjo posodo. Sodelavec, vodja Janez se nenadoma razburi. Bolj, ko se vznemirja in jezi, bolj se Marjetka čudi, saj mu nič hotela, saj je tako prijazna ..."prijazno hinavska". Proces se nadaljuje, dokler Janez ne eksplodira in Marjetka si reče: » Ne morem razumeti, da tako hitro ponori, isti je kot moj oče!«
Partnerjevi otroci velikokrat prinesejo s seboj jezo, ki jo potem tekom bivanja pri naju sprostijo. Na začetku je bil to zame šok, saj take jeze že dolgo nisem vajena, potem pa sem se spomnila roza pomandra. Pred prihodom posprejam stanovanje in je potem lepo mir. Celo sama sem bila presenečena, kako dobro deluje. Če pozabim... posledice čutimo vsi.

Roza pomander v spreju, tako kot ostali pomandri namreč v prostor vnesejo kvaliteto in vibracijo posamezne barve. Oseba, ki v takšen prostor vstopi, vpije to vibracijo v svoje energijsko polje. Ker so to pozitivne, visoke vibracije, jih energija z veseljem sprejme. To pa spremeni vibracijo posameznikovega energijskega polja, kar seveda vpliva na čustva, misli in v končni fazi delovanje. V kolikor izbrana vibracija ni v najvišje dobro osebe, je njegovo inteligentno energijsko polje ne bo sprejelo... in nič se ne bo zgodilo. 

Zato so pomandri Aura-Some nabolj neinvazivna oblika vplivanja na druge. 

Energije roževca, vrtnice in geranije v roza pomandru odprejo srce ljubezni in dvignejo vibracijo. Tako kot glasbene vilice, ki resonirajo z drugimi vilicami, tudi aura potrebuje nekaj, na kar se lahko uglasi. Ko torej želite več ljubezni, ljubeče podpore in sočutja, vnesite v svojo auro roza barvo. Način izberite sami.

Utekočinjene barve najdete na spletni strani www.lekarnazaduso.si





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk in ognjen začetek nove verzije Tebe

Tečaj cvetnih esenc 22. aprila

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?