Polna luna v strelcu


Še malo in polna luna bo POLNA. Česa? Energije, ki jih prinaša so vezane na samo-iskrenost. Kje morate resnici pogledati v oči? Čemu dovolite, da vas zastruplja? Vsakič, ko krivdo za svoje neprijetne občutke in čustva prevalite na drugega, zastrupljate sebe in odnos s s tisto osebo. Kje manipulirate, da bi prejeli ljubezen? Kje se kaže ljubosumje, posesivnost, jeza in zamera v vaših odnosih? 

Današnja polna luna v strelcu omogoča transformacijo, saj je strelčev ogenj transcedentalen. Njegove puščice letijo visoko in daleč, če niso obremenjene s težo preteklosti. Karmično zdravljenje je v polnem teku. Dovolite procesu, da se odvije brez vaše kontrole. In potem postavite svojo vizijo prihodnosti. Kaj želite v odnosih? S katerimi prijetnimi občutki želite napolniti svoje odnose? Kako in na kakšen način želite preseči svoje omejitve? Boste na svoje življenje gledali z lahkotnostjo in optimizmom ali boste še naprej dopuščali, da vas trpljenje iz preteklosti zaustavlja na vaši poti k zvezdam? 

Tokratna Luna gre z roko v roki s Saturnom, velikim učiteljem. Strelec v Luni zna biti nepotrpežljiv in hkrati poln entuzijazma, čustvenega ognja, ki želi naprej. Saturn je veliki učitelj, ki ga ne pusti ven, da bi se igral, če domača naloga ni narejena. Naredite, kar je treba, če vam je všeč ali ne in hkrati z optimizmom negujte svojo vizijo prihodnosti. Naj vas lunca prijetno gunca ;)
Bachove esence, ki vas v teh dneh podprejo: 
Cikorija (Chicory) - pomaga pri posesivnosti v odnosih, čustvenem izsiljevanju ljubezni drugih;
Kovačnik (Honeysuckle) - da spustite preteklost in se premaknete naprej; 
Popek divjega kostanja (Chestnut bud) - da prenehate ponavljati ene in iste lekcije in se iz njih končno nekaj naučite; 
Nedotika (Impatiens) za potrpežljivost in 
Divji oves (Wild oat) za jasnost, kam naprej.
Avstralske esence: Purifying Essence za čiščenje čustvene prtljage preteklosti in Transition Essence, ki pomaga najti pravo smer, ko se znajdete na življenjskem križišču.





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence