Preskoči na glavno vsebino

Delavnice s Paolo Carlini v aprilu 2017

Paola Carlini prihaja iz Italije, majhnega mesteca v regiji Marche. Je numerologinja, Aura-Soma terapevtka in kanal za angelske energije. Angele, bitja narave in duhovne vodnike je slišala že kot otrok in vedno sledila njihovemu vodstvu. Leta 2011 jo je pot zanesla v Avstralijo, kjer je začela svoje izobraževanje na področju Avstralskih esenc. Od leta 2016 je mednarodna učiteljica sistema in z veseljem se je odzvala vabilu Mance Razboršek, da te fantastične vibracije predstavi tudi v Sloveniji.

Dve delavnici z Avstralskimi esencami 22.4.2017
vodi: Paola Carlini, mednarodna učiteljica ABFE

Delavnica za ženske

Za začetek bo Paola poskrbela za kratko uvodno menstruacijo, nato pa se bo skupina povezala z vsako posamezno esenco, ki je v mešanici Woman Essence. Skozi proces povezovanja, se bo sprožil proces zdravljenja in ozaveščanja vzrokov težav, ki ga prinaša vsaka esenca. Esence so povezane tako s fizičnimi pojavitvami simptomov v času menstruacije, kot tudi čustvenimi nihanji, sramežljivostjo in sramom povezanim z "ženskimi zadevami", menopavzo ipd.

Samozavest v odnosih

Zaupanje vase, v svoje kvalitete in sposobnosti, nam daje vrednost. Energije rastlin, ki nam to pomagajo proznati so v mešanici Cofid Essence. Zato bomo drugo delavnico pričeli s to mešanico. Šele, ko sprejemamo sebe in verjamemo vase, smo pripravljeni to deliti tudi v odnosih.

Uravnovešena notranja moška in ženska energija sta ključni za uravnotežen odnos, zato bo v drugem delu delavnice poseben poudarek na harmoniziranju obeh. Ko boste s pomočjo esenc začutili, kje so vaša notranja ravnovesja, jih boste lahko uskladili in to se bo poznalo tudi v vaših odnosih.

Prijaviti se je mogoče na eno ali obe delavnici preko maila info@manca.si. Vsak bo domov odnesel tudi svojo mešanico, tako da se vam res splača priti. Če želite izvedeti več o esencah pa si lahko preberete in jih tudi naročite v Lekarni za dušo.