Vibracijska sobota v sliki


Spoznali smo, kako lahko zelo hitro spremenimo svojo vibracijo in s tem vplivamo na svoje počutje in dolgoročno na svojo vitalnost, zdravje ter blagostanje. Da bi vi našli način, ki vam najbolj ustreza, sva se povezala Domen Trojar, vodja Tahion centra ter Manca Razboršek, Life coach in direktorica Lekarne za dušo. Na dogodek sva povabila strokovnjake s področja vibracijskega zdravljenja ter harmoniziranja celotnega človeškega energetskega sistema.

PREMIERNO V SLOVENIJI so bile predstavljene Avstralske cvetne esence (Australian Bush Flower Essences). Gostja iz Italije Paola Carlini, mednarodna učiteljica sistema ABFE, nas je popeljala skozi čudovite vibracije posameznih cvetnih esenc. Mešanice je bilo mogoče tudi poizkusiti in začutiti njihovo vibracijo.

Zdravljenje z univerzalno tahionsko energijo nam je predstavil Matija Beričič in nam odprl nova obzorja kvantnega sveta, kjer inteligentna energija podira vse, kar vemo o fizičnem svetu.

Zdravje skozi kožo s pomočjo pametne kozmetike je razložila strokovnjakinja iz Anaya kozmetike dr. Maruša Lokar uni. dipl. biokemik, nas naučila razumeti vaš največji organ in kakšen je njegov pomen za zdravje celotnega organizma.









Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence