Preskoči na glavno vsebino

Vibracijska sobota v sliki


Spoznali smo, kako lahko zelo hitro spremenimo svojo vibracijo in s tem vplivamo na svoje počutje in dolgoročno na svojo vitalnost, zdravje ter blagostanje. Da bi vi našli način, ki vam najbolj ustreza, sva se povezala Domen Trojar, vodja Tahion centra ter Manca Razboršek, Life coach in direktorica Lekarne za dušo. Na dogodek sva povabila strokovnjake s področja vibracijskega zdravljenja ter harmoniziranja celotnega človeškega energetskega sistema.

PREMIERNO V SLOVENIJI so bile predstavljene Avstralske cvetne esence (Australian Bush Flower Essences). Gostja iz Italije Paola Carlini, mednarodna učiteljica sistema ABFE, nas je popeljala skozi čudovite vibracije posameznih cvetnih esenc. Mešanice je bilo mogoče tudi poizkusiti in začutiti njihovo vibracijo.

Zdravljenje z univerzalno tahionsko energijo nam je predstavil Matija Beričič in nam odprl nova obzorja kvantnega sveta, kjer inteligentna energija podira vse, kar vemo o fizičnem svetu.

Zdravje skozi kožo s pomočjo pametne kozmetike je razložila strokovnjakinja iz Anaya kozmetike dr. Maruša Lokar uni. dipl. biokemik, nas naučila razumeti vaš največji organ in kakšen je njegov pomen za zdravje celotnega organizma.
Dr. Bach je želel, da bi si ljudje z njegovimi esencami pomagali sami. Brez stranskih učinkov. V ekipi Lekarne za dušo temu duhu sledimo in zato svoje znanje delimo. Delite tudi vi vaše izkušnje z nami. 

(Če še ni nobenega komentarja, samo kliknite na spodnji link Ni komentarjev in odprl se vam bo obrazec. Ne potrebujete gesla, je pa lepo, če se predstavite vsaj z imenom ;) )

Komentarji

  1. Preizkušam Bachove cvetne esence po potrebi....RR takoj deluje ....tudi prijateljem pomagam...zelo dobre izkusnje za akutne stresne situacije ....tudi posamezne kombinacije izdelujem z veseljem ....deluje ...hvala dr. Bachu.....

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar