Australian Bush Flower Essences v Sloveniji


Avstralske esence so sistem zdravljenja in harmoniziranja, ki ga lahko vsakdo uporabi za svoje lastno ravnovesje. Cvetne esence so v uporabi v različnih kulturah že tisoče let. V sodobnem svetu je znanje o njih obudil dr. Edward Bach. Na drugem koncu sveta je Ian White iskal in našel rastline, katerih energetski odtis ustreza potrebam 21. stoletja. V tem času ima večin ljudi težave z lastno spolno oz. kreativno energijo, komunikacijo in povezavo s svojim duhovnim izvorom.

Ian je že peta generacija v družini zdravilcev zeliščarjev in naturopat po poklicu. Že njegova babica in mama sta ga kot majhnega otroka vzeli s seboj med avstralsko grmičevje ter ga poučili o zdravilnih močeh rastlin. Naučil se je globoko spoštovati naravo, dobil posebno razumevanje rastlinskega sveta ter postal strokovnjak za redke rastlinske endemite.

Avstralija ima največ najstarejših avtohtonih rastlinskih vrst, ki izražajo neverjetno lepoto in moč. Tudi z ezoteričnega vidika ima avstralska celina zelo staro in modro energijo.

V tem času ima prav ta celina v sebi vitalnost, ki se prepleta s starodavno modrostjo in prav zato so esence iz avstralskega grmičevja tako unikatne. Terapevti in zdravilci po celem svetu jih uporabljajo v svoje zdravilske in terapevtske metode.

Te esence pomagajo do večje jasnosti, poguma, moči in predanosti, da ljudje lahko sledijo svojim sanjam ter ciljem. Pomagajo razvijati intuicijo, samozavest, kreativnost, veselje in duhovnost. Bolj kot jih uporabljate, bolj verjetno je, da boste izkusili višja stanja zavedanja, veselje ter občutek povezanosti s samim seboj. In vsi bodo imeli nekaj od tega … vi sami, vaša družina, družba v kateri živite in planet Zemlja.

Učinki esenc so podobni kot občutki, ki jih dosežete z meditacijo, saj omogočajo povezavo z lastnim višjim jazom. To sprošča negativna prepričanja, čustvene vzorce in programe v nezavednem delu vas samih. S tem pridejo do izraza kvalitete Višjega jaza – veselje, ljubezen, zaupanje itd. in preplavijo vašo osebnost, Ko se to zgodi se negativna prepričanja ter misli raztopijo, uravnovesijo in zgodi se zdravljenje na vseh nivojih.

http://ausflowers.com.au/
Australian Bush Flower Essences oziroma Avstralske esence ( v direktnem prevodu bi bile Cvetne esence iz avstralskega grmičevja) bodo kmalu na voljo tudi v Sloveniji, saj prav sedaj potekajo pogovori med Manco Razboršek, ki vodi Lekarno za dušo in ustanoviteljem ABFE Ianom White, da te čudovite energije pridejo tudi k nam :)

Če želite biti obveščeni o predstavitvi esenc in njihovih čudovitih lastnostih, se lahko prijavite na mailing listo in obvestili vas bomo pravočasno. Vpišite svoje ime in mail v spodnji obrazec kar v obrazec tukaj spodaj in kliknite zeleni gumb :)





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk prebuja moč za naslednji korak

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?

Hiperaktivni otroci in Bachove esence