Potapljanje v temne globine


December je mesec, ki energetsko podpira vsakogar, ki se počuti odklopljeno od samega sebe in svojega telesa, zaradi vse preveč ukvarjanja z drugimi ljudmi in vpliva skupnih slabih izkušenj drugih, v današnjem svetu. 

Bolje je dobro poznati samega sebe, svoje želje, hotenja, cilje in sanje, kot pa vedeti vse te temelje srečnega in kakovostnega življenja za vse druge. Sedaj je pravi čas, da se usmerite vase in spoznate svoje temelje, ki vas vodijo do večje intimnosti in zaupanja do samega sebe.

Mesec, ko se je potrebno poglobiti vase.

Če lučke ponazarjajo približevanje konca enega leta in veselje ter občutek radosti ob začetku novega, še boljšega, mi sami zase lahko naredimo isto. Konec nečesa in začetek nečesa novega. Vedno je primeren čas za spremembe, ne glede na datum ali določen dan, a vendar vas decemberske energije in vibracije v tem odlično podpirajo. Bolj, ko boste širili svojo zavest in spoznavali samega sebe, bolj učinkovito boste delovali v vsakdanjem življenju. In to je podlaga za srečno življenje. 

Zaradi tega se sreče ne da definirati z neko univerzalno formulo. Vsi ljudje, ki so pristno srečni in zadovoljni ter to izžarevajo navzen, dodobra poznajo sami sebe. Vedo, kaj so njihove želje in sledijo svojim sanjam. Za to si vzamejo čas, ker jim je to zelo pomembno. Povabite sami sebe na kavo ali kuhančka in se pogovorite s seboj.

Esenca za čakre na stopalih in prizemljenostTo je izjemno pomemben del vaše osebne blaginje in stabilnosti v življenju. Pomanjkanje zavedanja o vaši povezavi s samim seboj in Zemljo, vedno ustvari občutek odklopa in motenost v vaši energijski dobavni verigi, zato se dogaja, da imate tisti ponavljajoči se občutek, da vam nič ne gre, ali obratno- "vse vam teče kot po maslu". Odgovor zakaj je temu tako, je ravno v tej povezavi. Vaš subtilni energetski sistem je zasnovan za interakcijo energetskega sistema Zemlje in povezavo med vašimi nižjih tremi čakrami. Kar hočemo povedati je, bolj ste odzemljeni od samega sebe, bolj imate občutek, da vam življenje polzi iz rok.

Zato se je potrebno spoznati in poznati in to ni naloga vašega najboljšega prijatelja ali partnerja, ampak je to vaša naloga.


Vsi potrebujemo samo-odgovornost, torej odgovornost do samega sebe.

Razumeti in spoznati sebe, kaj je vaše, česa si želite, kaj vas navduši in razveseli, kje vidite svoj smisel svojega obstoja, zakaj ste tu, kjer ste, kje se vidite v prihodnosti in predvsem, kaj hočete zase?

Premalo ukvarjanja s samim seboj vodi v frustracijo, jezo in pogoste zamere do drugih, ne da bi se točno zavedali, zakaj je temu tako. Pogosto se nezavedno krivi druge, če ne veste, kaj bi radi in kaj vas osrečuje. Dostikrat se v tem stanju pojavi tudi jeza ali zavist, a vendar to nikomur ne pomaga.

Bachova svetovalnica za mesec december vam svetuje esenco Willow/Vrba, ki vam pomaga, da se znebite občutka, da ste žrtev okoliščin, ki vas obdajajo in drugih ljudi ter da so drugi krivi za vaše tegobe in tako zmanjšuje občutke smiljenja samemu sebi ter vam vrne moč, da sami upravljate s svojim življenjem. Podpira vas pri usmerjenosti in osredotočenosti vase in ne v druge. Povezanost s samim seboj, tukaj in zdaj ter zmanjšanje ukvarjanja z vsemi drugimi.

Potrebno bo poiskati odgovore v sebi.

Fokusiranost v(n)ase, ne na druge ljudi.

V iskanju samega sebe in svojega jaz-a, vam v mesecu decembru, zelo pomaga esenca Vrba, ki vas podpira v tem, da prevzamete odgovornost za svoje želje in življenje, prenehate biti žrtve drugih, postanete krojači svoje usode in pričnete uživati v življenju.



http://www.lekarnazaduso.si/


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk in ognjen začetek nove verzije Tebe

Tečaj cvetnih esenc 22. aprila

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?